måndag, februari 04, 2008

I'm with the band! Well, sorta...


För ett tag sen erbjöd jag min kollega Per i bandet som syns här till vänster min tjänster [andra snubben från vänster], eftersom jag älskar att rita grejer till band. Hopplös groupie som jag är. Eller så är det Jamie Hewlett som spökar igen.


Ni vet, tecknarguden som gjorde Gorillaz till vad de är, och innan dess gjorde artwork för grupperna Senseless Things, Cud och en serieversion av Pulps klassiker Common People.
För ett par år sen gjorde jag en affish till bandet The Small Garment, från min hemstad, som var hysteriskt rolig att göra och som de faktiskt använder när de återförenas då och då. Vilket är awesome.Fast jag har iofs inte sett den sen jag började teckna serier på riktigt, så förmodligen är den apaful. Men de gillar den, vilket är huvudsaken.

Varför kan jag inte vara Jamie Hewlett? Och på tal om honom så saknar jag ett Tank Girl-album efter flytten.
Kuken. Förhoppningsvis dyker det upp. Om det åtminstone hade varit det totalvärdelösa Apocalypse-albumet... Då hade det fått vara, men det är det inte. Tank Girl - The Oddyssey fattas mig.
Men, läxan att flytt kan både vara fysiskt och mentalt smärtsam är lärd.
OCH min LP-spelare fick sig några feta smällar. Jag vet inte ens om den funkar, för jag har inte vågat kolla.

Hsh, Revolve ville ha något serieliknande till sin hemsida, vilket faktiskt ska bli skitkul. Dessutom spelar de på Sticky Fingers den 9/2. Gå och se!

7 kommentarer:

Freddi W sa...

"För ett tag sen erbjöd jag min kollega Per i bandet som syns här till vänster min tjänster" skrev du och så långt in i meningen kunde jag bara tänka "men hon är ju telefonhora"?

Freddi W sa...

Och du borde ha skrivit "mina tänster" och jag borde ha stoppat in frågetecknet innanför det sista citationstecknet.

Elin J sa...

Jag är inte bara telefonhora, jag är serietecknare också, säger Elin med sitt pepsodentvita leende, kritvita skjorta med en blomsteräng i bakgrunden, samtidigt som hon posar käckt med telefonen:P

Freddi W sa...

Jag vet, jag vet och jag tänker oftare på dig som serietecknare, men du är ju telefonhora också och därtill ännu mycket mer. Det är bara jag som är lite enkelspårig ibland och håll med om det vore roligt om du hörde av dig Per och erbjöd honom telefonsex?

Elin J sa...

Det skulle ju sannerligen uppfattas som påfluget och dyl, iom att vi oftast bara ses då vi byter av vandras på våra helgpass... Men, det skulle ju garanterat locka fram en hel priceless reaktion! Särskilt eftersom jag inte tror att han vet vad min andra jobb är för nånting.

Freddi W sa...

[...] oftast bara ses då vi byter av vandras på våra helgpass...

På era helgpass som telefonhoror? Serietecknare?

Elin J sa...

NEJ! Som personliga assistenter:)