tisdag, februari 05, 2008

We sure are cute for two ugly people

Folk har tjatat på mig att skicka bilder från mitt nya samboliv, men jag blev uttråkad fort, eftersom vi inte riktigt är klara i vardagsrummet t ex. I köket verkade jag tycka att fläkten var det mest intressanta, trots att resten är jättefint det med. Men viktigast är tamejfan kaffebryggaren.
Tidigare hade jag bara en kaffepress, som jag hade sönder när jag diskade, så man fick två strålar istället för en och det rann kaffe överallt... Inte hett.
Den nya stänger av sig själv när kaffet stått för länge,så man slipper lukten av bränt kaffe. Wunderbar!


Sovrummet är definitivt favoritrummet, och M kom just förbi och ansåg att jag inte "fångade sovrummets själ", med mina fotografier. Nästa hemmareportage får fan han sköta. Observera gärna Watchmen,som så smakfullt ligger vilandes på sängen.

I vardagsrummet finns vår workspace, komplett med ljusbord, matchande kontorsstolar och eh... en hammare.För man vet ju aldrig när man kan behöva klubba ner nån.Typ.
Naturligtvis är det mest organiserat där M sitter. Men jag gillar att rota runt bland mina grejer.

Tänkte fota toan också, men hur världsomvälvande kan den vara?
Förutom den inglasade duschen då, vilket är en höjdare, eftersom jag är livrädd för att bedriva älskog i badkaret. Nu slipper jag oroa mig för halka-slå huvet i handfatet-dö naken-scenarion.

Nu behöver bara vardagsrummet fixas och en katt såklart. Nöjda?

5 kommentarer:

åsiktstorped-micke sa...

haha! men om du skulle halka och dö under älskog har du ju i alla fall m som kan städa upp liksom, och täcka upp så de inte hittar dig helnaken. tänk på dem som kör solo med lite sexleksaker och halkar och dör :D

Elin J sa...

Jo,han säger det, men man kan aldrig vara för säker. Han kan ju snurra in sig i duschmunstycket och strypas, eftersom jag fäller honom på vägen ner, eller trilla in i duschdraperiet och kvävas eftersom draperiet såklart bildar en påse runt huvet på honom.

Jag vet att den här rädslan är helt snedpippad och mitt huvud går lite för mycket på högvarv, men min sista vilja är verkligen inte att avsluta livet som ett intro till Six Feet Under.

Anonym sa...

Du har min hammare! Vet du hur mycket jag letat efter den?!

Jag har förresten köpt nya gardinstänger, så bortse från det på torsdag. Men elvispen och formarna vill jag ha! /S

åsiktstorped-micke sa...

Elin, det är också MIN största skräck just nu: att dö som ett intro till SFU.

Elin J sa...

Vi får helt enkelt sluta se på serier som går ut på avancerade dödsscenarion. Inget mer SFU eller Dead Like Me för oss.
Fast hecl no, det är för bra att ge upp. Pushing Daisies ska tydligen vara något i den stilen också.