söndag, februari 10, 2008

Veckans Får i Fez-pris går till:

John Berg på Artikel 19 för det här uttalandet:

"Jag vill klassificera en kvinna med åtminstone en handfull sexpartners såsom lösaktig. Därtill borde en kvinna med ett fåtal sexpartners bli klassificerad såsom lösaktig utifall att hon saknade känslomässiga band till respektive man. En otrogen kvinna borde också vara att anse som lösaktig. All form av gruppsex skulle givetvis omgående placera aktuell kvinna i samma fack. En kvinna borde också bli betraktad som lösaktig om hon i en relation flirtade med andra män."
/Sagt i kommentarsektionen till ett inlägg om de dömda Stureplansprofilerna


Grattis John! Fezen kommer på posten!

5 kommentarer:

Jon Gustav sa...

Jag lol-ade nästan av kontorstolen när jag läste det här.

John, jag vill bara säga.

Om man upprepar nästintill samma mening med samma avslutande adjektiv i slutet så borde man kunna anse personen som idiotisk.
Om samma person använder detta adjektiv utan att ställa det i jämförelse så är personen idiotisk.
Om en utomstående person (yours truly) efter din kommentar kan säga "femtiotalet ringde, det vill ha tillbaka sin kvinnosyn tillbaka" så är kommentatorn idiotisk.

Peace out.

Elin J sa...

Väl rutet, broder.

Meidi sa...

Hahahaha. Alltså, om dessa kvinnor är lösaktiga, vad är då jag, med polyamorin i bagaget och ett 20-tal sexpartners? Antikrist?

Elin J sa...

Ja, du Meidi, är du inte Satans hantlangare så tigger du om att bli våldtagen med ditt sexuella förflutna. Enligt får-huvet här.

John Berg sa...

Meidi:

Antikrist? Nej, allena lösaktig.

http://artikel19.blogspot.com/