onsdag, februari 20, 2008

"Som alla modemedvetna tjejer såklart redan vet: En cool nörd är den heta grejen i år."

- snott från senaste Cosmos hitlista.

Harregud. Att nördar ska pratas om som accessoarer trodde jag aldrig skulle hända, men där ser man. Nog för att jag inte är en het modetjej, men nu tycks jag iallafall ligga med i trenderna. Tacka gudarna för det. Hey, jag har ju rent utav varit före trenderna, iom
att jag uteslutande dejtat nördar!

Och varför är nu nörden ett sånt kap, kan man då fråga sig? Jo, dels för att de har
humor - och de känner aldrig att de behöver bevisa hurpass roliga de är. I sinom tid får man upptäcka det, om man har tålamod. För nörden inser vikten av att låta saker ta den tid det tar - oavsett om det handlar om att ta sig upp till nästa level i WoW, eller att uppvakta damer.De är ödmjuka, begåvade och smarta och har sällan allt för stora laster.

De brukar vara koffienister av högsta rang, vilket bara är en bonus i min bok, och dricker de alkohol [vilket de inte alltid gör] har de oftast ett jävligt avslappnat förhållande till spriten. Nackdelen är väl att de suger på matlagning, men är förvånandsvärt
bra på att tvätta.

SE SÅNA UNDERBARA VARELSER NÖRDARNA ÄR! SE TILL ATT SKAFFA EN ATT HÅLLA HAND MED NU!

Jag blir fan sned på riktigt av Cosmopolitans konstaterande.
Jag minns en liknande grej, men jag tror det var i Veckorevyn, att om man ville ha en rik kille så skulle man ragga i SciFi-bokhandlar - för där hänger de. De rika nördarna. Och man fick en raggningsreplik att dra, väl inne i butiken med målet i sikte, som löd något i stil med "ZOMG! Du är den hetaste jag sett sen !" På riktigt! Lämna mina nördar ifred,era statusinriktade haggor, innan jag klyver er på mitten med ett Nazgûlsvärd!

Okej, förlåt. Så kan det gå. MEN. Jag är ändå nyfiken på att se hurpass nördiga läsare jag har och utlyser härmed en tävling: Vilka är männen min polare Chris posar med? Ni vinner bara äran, men gör ett försök ändå:D For the nerd in you. Or me. Det är alltid jävligt nice att ha en nörd i sig. Höhö.

12 kommentarer:

Martin sa...

Stan Lee, Mike Mignola.

Suntui sa...

Du har precis lyckats med att uppnå alla AIDA-stegen vad gäller marknadsföring.

Attention
Interest
Desire
Action

Så nu är det bestämt tack vare dig. Jag ska ha en nörd nästa gång.
Frågan är bara var jag ska hitta dem? Ge gärna tips på moves och sånt för jag lär ju inte hitta dem sprutandes Cristal ackompanjerat av testosteronvrål kring Stureplan.

//Suntui

Elin J sa...

Suntui: Jag vet faktiskt inte var jag hittat mina nördar mest? En hittade jag på internet, en annan hittade jag när jag kollade på robotwrestling och den nuvarande hittade jag på sveriges motsvarighet till Hogwarts, dvs serietecknarskolan i Hofors.

Men mässor av olika slag, är nog mitt tips. Och moves? Vilka moves? Jag har ingen aning hur jag gjort! Flexa med magmusklerna? I dunno. Passivt, aggressivt raggande bara...tror jag.

Men, som du redan fattat. De hänger inte på Stureplan. Happy hunting!:D

Alex sa...

det finns inga nördar här på stureplan. bara jag :(

*cry!*

Elin J sa...

Men du ska ju haffa en av mina nördpolare i vår gemensamma hembygd jue! Jag är så jävla stealth. Han kommer inte fatta vad som hände.

Suntui sa...

Jag ska bli serietecknare as God as my witness! Kanske kanske kanske får jag ligga med en nörd då:)

Jag var tillsammans med en nörd förut. Men han förnekade sitt nördskap och försökte klä sig till en annan stil.

Det höll naturligtvis inte länge. Killen levde i förnekelse och då är ju all charm som bortblåst.

Nej, fullblodsnörd och stolt får det bli.

Elin J sa...

Suntui: Det är ju en av nördarnas nackdelar faktiskt; att majoriteten klär sig illa. Främst har de oftast väldigt fula skor.

Men, det finns ju en subkategori i nördvärlden: daywalkers. Dvs, fullfjättrade nördkillar med ett genuint sinne för stil. Oftast med insmugna nördelement. Har flera styckna nördvänner av det slaget, som eftertänksamt komponerar en lagom sluskig men ändå mean and clean, look.

De verkar vara sällsynta, och ser du en så grabba tag för i helvete och vägra släppa!

Jon Gustav sa...

Mindre modeblogg och mer bajs tack!

Elin J sa...

Modeblogg! Don't make me cry... Alltså, bajs kan jag prata om tills jag blir blå i ansiktet, så oroa dig int.

Alex sa...

elin => uberstealthninjamatchmaker;

Stef sa...

Jag hittade min nörd på en tvspelsträff och raggade öppet :D Tyvärr hade hans nördism (dvs liv bortom solsken och i skräck för tjejer) gjort att han inte insåg att jag menade allvar, och trodde att jag drev med honom. Så meningsutbytet blev ungefär såhär.

- Tjena! Du verkar rolig och trevlig. Dessutom är du jäkligt snygg också, men jag antar att du får höra det ofta? ;)
- Lämna mig ifred. Dra åt helvete >:(

Elin J sa...

Stef:
Sicket charmtroll! Det är ju också grejen med nördar, det här med första intryck är de rätt dåliga på... Men de kommer igen i andra ronden! och tur är väl det?