söndag, februari 10, 2008

Är det bara jag...


...eller är inte Michael Michailoffs låt That's Love från årets Melodifestival lite väl lik den gamla OMD-dängan Walking On The Milky Way?

10 kommentarer:

P sa...

Fråga helt orelaterad till inlägget: på reklamen för tv-programmet "frusna hjärtan söker kärlek" sägs det att det finns betydligt fler singelmän än singelkvinnor i norrland. Hur går det ihop? Har vissa män många flickvänner samtidigt, är flatration skyhög just där, har många kvinnor men inte män distansförhållanden med sydbor?
Jag tänkte att jag skulle fråga dig! :)

Elin J sa...

Allright, ja, jag tycks vara rätt kvinna att fråga, ska göra mitt bästa.

Personligen avskyr jag den stereotype norrlänske mannen. De är osäkra, ogina, homofoba och har extrema tendenser till att konstant hävda sin egen förträffliga manlighet + kommunikationsproblem. Jag slutade söka norrlänningar att hooka up med då jag insåg att det fanns alternativ (läs: sörlänningar som pluggade i samma stad)och har inte bytt tillbaka sen dess.

Naturligtvis infaller inte mina killkompisar i den kategorin, såvitt jag vet, MEN, trots det är majoriteten av mina killkompisar hemma singlar sen länge. Så jag tycks ju inte vara ensam i min åsikt, eller föredragande av sörlänningar.

DÄREMOT verkar sörlänska tjejer uppskatta den norrlänske mannen. Hur detta går ihop vet jag inte, men de frusa männen som söker lär nog få många svar.

P sa...

Ja, jag blev själv nästan lite sugen och tänkte "om jag ändå vore hetero och monogam...". Ba skoja! Men det går inte att förneka, norrländska är den bästa dialekten. Sydkvinnorna kanske dras till det exotiska, den tysta, starka mansstereotypen?

Nu kom jag på att att en särdeles jobbig kommentator på Tanjas blogg snackade om att många fler män lider av ofrivilligt singelskap och att det är mycket lättare för kvinnor att få sex/kärlek/whateva. Men hur går det statistiskt ihop, om vi tänker rent hetermonoförhållandemässigt?

C sa...

Hej!
Halkade in här på något vis. Letar efter serietecknare. Vad har du gjort tidigare och vart kan man få lite smakprov?? Känner på mig att du är en kul brud! :)
Hör av dig!
caroline@annonstidning.se

Elin J sa...

P: Jag har ingen aning hur det ser ut statistiskt heteromonomässigt. Antingen är man släkt, eller buksvåger eller nån polares ex. Utbudet blir därför litet, och då föredrar nog många att låta bli kakan helt, hellre än att smaka på den?

Dan sa...

Skellefteå
Totalt : 72 042
Kvinnor : 35 977
Män : 36 065
---------
Det är alltså 88 fler män än kvinnor i Skellefteå och det borde ju vara en ganska så jämn spridning gällande ålder... jag förstår inget! (och ja, jag är singel!)

alex sa...

inte länge till Dan ;)

Elin J sa...

Acke din kurva! Bloggraggar du på mina polare!?

alex sa...

MOHOWHAHAHA!
men elin vafan ska jag annars göra?
du har ju en sån sexig blog..

Elin J sa...

Well, eftersom jag känner er båda och ni gillar samma grejer (och att du sa att min blogg var sexyh) så får jag väl ge mitt godkännande då:)