måndag, februari 25, 2008

Nisse är sjukt deppig

Denna veckas får i fez-pris går inte till en särskild person. Nej, det går till en hel grupp speciella människor, eller ett särskilt fenomen, får man väl kalla det. Nämligen; folk som söker sympati via "is"-funktionen på facebook, eller "skriv ett personligt meddelande"-funktionen på msn.

Sympatifiske gillas inte hos den här damen och när hon ser typ Pelle is dumpad och helt förstörd blir jag bara förbannad.Eller när Nisse - är sjukt deppig [med en jävla gråtande smiley brevid] så vill jag bara gå bärsärkargång och skälla ut dem. Jag har en gammal polare som jag aldrig behöver skriva till och kolla läget, jag behöver liksom bara kolla henoms msnstatus.
-Okej, nu är hn singel och dumpad, nu är hn på en dejt, efter dejten blev hn kåt, åhå! Hn och hn har varit tillsammans i 12 dar nu, och nu är hn deppig igen. Väldigt praktiskt, måste medges.

Vad menas? Finns det nåt annat syfte bakom detta än att få en meningslös, virtuell klapp på axeln från någon som orkar skriva ett par rader och fråga Vad är det som hänt? För att du sen ska älta och älta och älta. Yes, jag vet att du kommer göra det. Och hade du skitit i att basunera ut din smärta och ångest så hade jag nog skrivit och frågat hur det står till, för det gör jag, och DÅ kan du sätta igång, jag lyssnar gärna. Men jag vill fan inte få det nedtryckt i halsen. Yeah? Yeah.

3 kommentarer:

Freddi W sa...

Från min FB, as we speak:

- anemi apati
- snyter sönder näsan
- packar ihop ett liv som faller isär
- hostar until death
- har pms. å det grövsta.
- tycker inte att det är okej med denna eviga, tröttsamma morgonångest
- is så fasikens sabla sjuk att hon vill lipa!!!

Freddi W sa...

Och en motvikt:

- är verkligen bra, bättre, bäst! Hurra!

Elin J sa...

"packar ihop ett liv som faller isär" är ett klockrent exempel på vad jag menar. Vad vill henom höra?