torsdag, mars 20, 2008

Jusstja! Världsmästerskapen i konståkning!


Som av ett under hoppas jag att jag hittar en femhundring på gatan de närmaste dagarna så jag kan se herrarnas final, live på Scandinavium, för att få se min storfavorit Stephane Lambiel. Har älskat hans isdans i säkert 5 år nu och jag hoppas naturligtvis på vinst. Annars får jag väl nöja mig med att titta på hans bedårande piruetter på tv. Inte samma sak, men... Grejen är den att jag jobbar jättenära Scandinavium, så jag hoppas att jag kanske springer på honom, ändå. Som av en slump.

Ärligt talat så bryr jag mig inte om hur det går för Berntsson och Schulteiss, eftersom jag bara brytt mig om Lambiel, Pluschenko [som var den som tände min kärlek till sporten] och Joubert de senaste åren. Och lokalpatriotisk har jag aldrig varit. GO SWITZERLAND:D! Ja, i filmen ovan får man se Lambiels lång program, från EM i Zagreb, där han kom tvåa.

6 kommentarer:

Elina sa...

Blök, om det inte vore för att jag spenderar min påsk i Kiruna (långtbortåthelvettipjäxa), och det faktum att mina favoriter (Yagudin samt Slutskaja - hur freudianskt färgat är inte DET namnet?) inte längre tävlar aktivt, hade jag lätt rånat en bank för att få se VM på plats. Synd att all event-biljetterna kostade 5k plus. Men, men! Jag skall be för din skull att du får ränna in i den gode Lambiel, och gärna se honom åka också. Jag ser egentligen hellre Joubert som vinnare, men det är nog för att jag är mer hopp- än piruettmänniska. :]

Elin J sa...

Elina, jag finslipar min franska, just in case;) Fan vad kul att man har läsare som gillar konståkning! Och ja, freudianskt så det sjunger om det!

Martina sa...

Hej Elin!
När jag satt och slözappade häromdagen hamnade jag mitt i konståknings-vm och det första som dök upp i hivet var inte "jävlar vilka kläder" eller "det där går inte" utan "ELIN!".
Konståkning = Elin Johnsson och så kommerd et nog alltid att vara.
Puss och kram!
Martina

Martina sa...

Jo, huvet skulle det ju vara. Inte i hivet. Det hade varit jobbigt på riktigt.

Martina sa...

Jo, huvet skulle det ju vara. Inte i hivet. Det hade varit jobbigt på riktigt.

Elin J sa...

Martheena! Vad gullig du är!