måndag, mars 31, 2008

Kära kropp,

egentligen ger jag dig för lite uppskattning, så därför skriver jag det här brevet. Du är ju trots alla nojor egentligen ganska bra, du gör det du ska och lyder oftast mina befallningar. ►Händer, jag vill börja med er. Tack för att ni samarbetar så bra med mitt huvud och förmedlar de bilder huvudet vill ha ut i fast form, ni är ganska fula och fulla av ärr, men ni skapar fina saker - jag kommer alltid att gilla er mest för det.

►Mun
. Sneda tänder är inte så farligt, jag tycker mest att det är charmigt. Du har gett mig underbara smaklökar och därmed ännu en last, god mat. Jag vet inte vad som gick fel i min orala fas, men jag gillar sannerligen att fylla dig med saker, oavsett om de är bra eller dåliga för mig. Läppar.Ibland plågar jag er genom att sluta använda lypsyl - det är dumt och jag ska sluta med det och omfamna mitt beroende totalt. Ni är på tok för fina för att gå torra.
Hår. Jag hatar dig oftast, du vill helt enkelt inte göra som jag säger. Då plågar jag dig genom att färga, spraya eller i slutändan raka bort dig. Vi har ett hat/kärlekförhållande och trots att du är en pain in the ass är du rätt tjockt och fint, men jag hatar att du krullar dig när det är fuktigt ute och att min hårbotten alltid är i total obalans.

►Ögon
, er plågar jag också för mycket, med dålig belysning och för många timmars tecknande i rad. Hade jag fått ändra på er hade ögonfransarna fått vara lite längre, men man kan inte få allt man önskar sig här i världen. Ibland ser ni gröna ut och då gillar jag er mest. Ni är enorma, vilket fuckar till folks intryck av mig och de misstar mig för attraktiv, det är nice - men vi vet sanningen. Jag hoppas att ni inte tar illa upp att jag målar er hela tiden, men som sagt, ni är en av mina finaste kroppsdelar och ni förtjänar att synas.

►Hud
. Förhoppningsvis låter du mig komma ur puberteten snart och slutar producera finnar. Jag menar, en enstaka då och då är väl okej, men damn, när du beslutar dig för att jävlas gör du det med besked. Jag försöker verkligen samarbeta med dig, jag vet att du blir torr lätt och smörjer dig därför frekvent, men oftast har du status fnöske och det gör ont i mig då. Snälla? Jag vet att vi kan leva med varandra om vi försöker båda två. Jag gillar att du ger mig fräknar de få stunder jag pallar att vara i solen och jag ser fram emot de närmaste månaderna då du kommer att ge mig fräknar i ansiktet. Tack.


►Fötter
- vi har verkligen krigat. Jag ber om ursäkt för det. Det är inte så illa att ni är så stora, jag vet det. Jag är jättedålig på att klippa naglarna, så efter ett tag skär de in i tårna. Det måste göra ont. Igen, förlåt.
►Bröst. Mina tvillingar. Ni kunde ha varit större, men det kvittar. Ni är fina som ni är och ni kommer aldrig att börja hänga och bli fula. Ni kommer alltid att stanna på plats och penntricket är ett skämt för er.
►Ärade ben, ni tar mig alltid dig jag ska och ni ser helt fantastiska ut i högklackat, fastän ni skrämmer skiten ur mig då och då genom att göra ont och få mig att tro att jag lider av reumatism eller växtvärk.
Röv. Du ger mig alldeles för mycket oförtjänad uppmärksamhet, men du är väldigt skön att sitta på.
Private area... Ditt och mitt band kommer aldrig att brytas. Du är awesome.
Hals. tack för att du är så lång och fin! Jag borde pimpa upp dig oftare med fina smycken, men jag tycker ärligt talat att du är skitsnygg i ditt naturliga skick.

Allt som allt, vissa dagar hatar jag dig, men för det mesta är du mer än OK och jag vill att du ska veta det.

6 kommentarer:

Meidi sa...

Aww, fint inlägg! Jag borde skriva något liknande, min kropp är faktiskt jävligt funktionell. Btw btw! Jag och Miriam startade en grupp för kvinnor som känner sig som amazoner haha, gå med om du känner för det. http://www.facebook.com/group.php?gid=11089721870&ref=mf

Suntui sa...

Underbart inlägg!

Robert sa...

Hihi! (that's right, I just hihi:ed you)

Elin J sa...

Meidi: Joined and forwarded till de som platsar:) Beundransvärt initiativ!

Suntui: Tack:D

Men XRob: vafaan är det för stil!?

Robert sa...

Funderar på att sno idén till det här inlägget också så fort som lite inspiration behagar infinna sig, how do you like them apples!? (skrattar ondskefullt, fast tyst för mig själv för att inte väcka sambon)

Elin J sa...

Men Robert, stealing is an essential part of life, det är bara att sno (jag hade ändå planer på att utmanda folk, men orkade inte).

Stealing isn't just for popmusic anymore;)