söndag, mars 23, 2008

orchidpussy pappa

Jag vet att jag dillar om sökord som en dåre, men jag har ett beroende, okej? Jag blir lätt beroende av grejer men jag försöker åtgärda det. Hursomhelst, topp 3 i min sökordslista:
orchidpussy

teckna tokio hotel
[det tragiska är att jag gick om de här sökorden med mitt eget nick bara i förrgår] och
orchidpussy pappa
Vadan detta intresse av min pappa!? Jag blir seriöst kocko av att tänka på vem det är som vill nåt med min käre far. Så, speciellt för dig/er som vill veta mer om min pappa kommer här funfacts om honom, mycket nöje!


Han fyllde 50 förra veckan. Starkt jobbat, farsan! Lördagmornar klockan 10 är heliga, då löser han Melodikrysset och det är inte ovanligt av att mina pojkvänner (nuvarande och dåvarande) vaknat på lördagmorgonen av att jag svarar i telefonen, är tyst en stund för att sen säga 'Marit Bergman', 'Sting' eller 'Alcazar' och sen lägger på. Då har pappa ringt upp, hållt telefonen mot radion och frågat vem det är som sjunger • På en finlandsfärja fick farsan en gång höra att han såg ut som Tom Cruise, något han fortfarande lever på, trots att han ser mer ut som Charlie Sheen i 2½ män Han har en förkärlek för korpulenta kvinnor med fylliga rövar, Dawn French är ett bra exempel på en sådan • Han samlar på prylar från 50-talet Han brukar popquizza mig lite då och då på vilka Bondfilmer Shirley Bassey sjungt ledmotivet till (Moonraker, Octopussy & Diamonds are forever- en av de få saker jag skulle kunna svara på direkt om du väcker mig) • Han, liksom jag, är frukstansvärt klumpig och har tusen ärr och alltid någon större sårskorpa På ett av sina gymnasiefoton sitter han längst fram, men en svart kam under näsan och högerhanden rest. Inte något att vara stolt över, men att farsan imiterade Hitler på skolfotot säger ju att han är en ganska kul prick iallafall • Han äger och spelar på en Fender Stratocaster, men kan inga noter utan kör på gehör. Han är grym på Apache av The Shadows Han lever efter regeln 'Bra musik ska avnjutas på så hög volym som möjligt'

Sådär. Nu. Please leave my daddy aloooone!

5 kommentarer:

Elina sa...

Din far verkar vara en bra man. Jag tycker det är så fint när folk har fasta rutiner av Melodikrysset-typen, då överensstämmer världen lite mer med min vision om ett Amélie från Montmartre-samhälle. (Sägas bör att mitt andra idealsamhälle ser ut som KillBillFightClubSinCity i en enda stor röra - det skall pendla mellan ytterligheter!)

För övrigt tänkte jag bekänna sig mig skyldig/ta åt mig äran för att vara - vad jag tror - en bidragande orsak till att orchidpussy-sökningarna nu är fler än tecknatokiohotel-sökningarna; hemma ligger din bloggs RSS' behändigt till hands i min Bookmarks Toolbar, och därav har jag aldrig behövt besvära mig om att lära mig den fullständiga adressen. Detta visade sig vara ett problem nu när jag kom hem över påsk och det visade sig att mina kära päron tyvärr inte läser din blogg. Oväntat nog. Host. Därför har jag googlat på dig (men inte din far) cirkus sjuttioelva gånger om dagen, ty jag är en läskig stalker. Men jag är ganska söt också.

... och nu har jag för övrigt lärt mig adressen hit utantill. ;)

Elin J sa...

Haha! Tack Elina, ska vidarebefodra:) Vet du, mitt idealsamhälle ser också ut som KillBillFightClubSinCity:D Fast en Amelietillvaro är ju inte helt fel.

Och tack för all del, för alla sökningar. Jag började få mindervärdeskomplex av TH...Men nu, trots att jag vet sanningen, kan jag åtminstone få låtsas när jag ser migsjälv överst på listan. Denial isn't just a river in Egypt, vettu;)

Meidi sa...

Gud vilken grym pappa du verkar ha :D

Suntui sa...

Din pappa verkar definitivt liggbar.

Elin J sa...

Meidi: Han har helt klart sina ljusa sidor:)

Suntui: Är du korpulent (det är bara ett sånt underbart ord) så kanske det finns en möjlighet. Iofs är han gift, men är du ihärdig så?