onsdag, april 23, 2008

Rub it in bara, Facebook!

Den senaste snokfunktionen på facebook är kanske den mest irriterande, nämligen den lilla rutan till höger som tipsar mig om people you may know, och det är väl snällt och så, praktiskt som man desperat vill utöka sin virtuella bekanskapskrets - vilket jag inte vill, eftersom jag knappt pratar med folk jag VILL prata med på facebook, men nu tipsar facebook mig om the ones that got away. * insert Ödessymfonin here* Gamla span visar sina trynen, och inte har de blivit slagna med fulpåken heller. Så vad facebook gör i det här läget är alltså att påminna mig om vilket kapitalt raggningsfaliure jag är.

Ja, snälla rara Facebook, I might know this person, men jag fick inte tillräckligt med tid/belysningen var inte tillräckligt skum/jag var för full/hade inte växt i mitt ansikte/kroppskontrollen var för dålig/han tyckte jag var ful/jag var en tönt/pratade för fort/högt/lite/mycket etc etc. Jag har blivit smidigare med tiden, och hade det blivit läge nu hade jag säkert inte varit så game. Men 19-åringen i mig vill fortfarande ligga med people you may know och bevisa att även hon kan baga en puma som han där, men tackolov vet det snart 24-åriga jaget bättre.

2 kommentarer:

Alex sa...

facebook asså... har ju allt. snart används den av polisen som utreder huruvida mord begicks av någon i ens bekantskaps.

stay tuned for the new DNA application!

Elin J sa...

NOW with CSIgraphics!