fredag, april 04, 2008

Respect the cock! Tame the pussy!

Nu när jag lix sitter här och bloggar måste jag passa på att berätta om drömmen jag hade igårnatt för jag börjar ju misstänka att jag lider av sexualitetsförvirring eller sexualneuros.

Okej, jag går på Kamvägen i Burträsk, där man kommer från Skråmträskhållet. Det är soligt och jag går fram till en bil där en massa människor jag inte känner igen håller på att packa för en roadtrip, men tydligen är vi vänner och jag ska med. Jag hamnar i bakluckan och vi kör kångt, men hamnar egentligen bara 600 meter bort, där vi kliver in i en liten stuga
[som inte finns i verkligheten] och jag packar upp min madrass och rullar ut den på golvet. Ut ramlar en fet, rosa katt. Skölpaddsmelerad , jättefin, tjock och belåten.

Det säger sig självt att den här katten är min nu. Bara min och hon älskar mig. Det är bara en liten läskig detalj med den här kattan. Hon har en stor fitta på magen. Hon är helt hårlös och hon har en fitta, säkert dubbelt så stor som en normalstor fitta men utan yttre blygdläppar, på magen.

Vafan innebär det här? Och varför utspelar sig alla mina skumma drömmar i Burträsk? Har jag nån läsare som kan drömtyda? Hilfe, bitte!

2 kommentarer:

Meidi sa...

Hahaha åh, pussy cat! Jag tror bara ditt undermedvetna gillar ordvitsar.

Yvette sa...

Inatt drömde jag att jag var en strippa. Fast jag kom aldrig till det nakna, bara en strippstång och en bikin - rödvitrandig. Jag var jävligt het.