måndag, april 07, 2008

Slupdate

"för att en tjej som jag inte känner pratar med min kille över msn om vardagliga saker."

GLÖM det. Christiiiiine* skrev just och frågade om M fortfarande har kvar nakenbilderna på henne *tihifniss* Klart han inte har din überwhore! Måste dock klargöra att jag inte snokade, jag stängde ner ett spel och hon hade just skrivit, fönstret var alltså redan öppet och läsandet var en ren reflex. For real.

Alltså, okej. Jag kunde ha köpt att hon skrev i all vänskaplighet tidigare [i en värld av rosa tuggummi, fjärilar, soft musik i bakgrunden och fin whiskey] men i verkligheten vet jag hur tjejer funkar, så när hon ena minuten går från att prata om att gå ut med hundarna, för att nästa plantera in tanken på sin nakna kropp i Ms huvud är det väl rätt klart att hon inte har rent mjöl i påsen. Eller är jag bara paranoid? Jag är nog bara paranoid. Jag vill ju tro gott om folk och allvarligt talat, jag kan inte ens klandra henne. Hade jag fått smaka på M och sedan utan någon egentlig förklaring inte fått fortsätta med det skulle jag nog också få en hangup och göra mitt yttersta för att få smaka lite igen. Han gör ett lasting impression, den karln och hon har mina sympatier.

Det händer att ytliga killkompisar kommer med sexuella förfrågningar hos mig också, men då blir jag sned på allvar och istället för att plantera ytterligare bilder av min dunderheta bowdeh planterar jag bilder av t ex min derrière med extrema mängder rövsvett/hår/irriterad tarm. Är det något jag är duktig på är det att krossa folks illusioner av mig och ibland kommer den väl till hands. Tyvärr har inte M samma fallenhet för äckel. Så, nu har jag gnällt lite. Bra nu.

*Fingerat namn.

5 kommentarer:

Suntui sa...

Hon är helt klart ute efter mer än någon att vädra sina tankar om hundskötsel med. Däremot inte sagt att hon är ute efter att få tillbaka honom utan snarare bara hans uppmärksamhet.

Hade hon inte gjort slut med någon nyligen? Hon är säkert ute med håven efter lite smoothtalk och komplimanger och då är det säkraste kortet att fiska efter det i kända vatten.

Så ser min teori ut iaf. Tror knappast du är personen att överdriva såna här saker heller. Du ser det nog för vad det är.

Och att reagera med en släng svartsjuka i såna lägen är inte sjukt utan ren självbevarelsedrift. Hade vi aldrig varit misstänksamma mot folk som kommer in på vårat revir hade det varit ngn annan art som dominerade den här världen.

Elin J sa...

Fan, du har nog helt rätt. Och jo, hennes förhållande med snubben tog slut nyligen och ja. Jag får nog se det för vad det är. Men rör hon, dör hon:P

Jag kan ju tänka logiskt, och är vanligtvis inte svartsjuk, så jag blir sjukt frustrerad över att jag överreagerar såhär. Det är ju faktiskt pinsamt och förmodligen obefogat, men det känns bra att höra från en annan brud att jag inte är helt ute och cyklar;)

Suntui sa...

Svartsjuka är en känsla. Det är inte känslan i sig som är dålig utan hur man hanterar den och kan analysera varför den dyker upp.

Tycker att du reagerar helt sunt på den här grejen. Men bruden kommer nog ge upp. Hon vill bara ha bekräftelse.

Om hon var lite cool så hade hon inte behövt fiska efter det hos honom. Men hon är antagligen smått desperat efter separationen.

Hoppas hon ger sig snart. Annars får du plocka henne tycker jag;)

Stef sa...

Hehe, dumma brud, sådär säger man ju inte till en snubbe som är involverad i ett monogamt förhållande med samboende och hund. Äh, hon har nog bara gjort bort sig.

Kan dock verkligen inte klandra dig för att du blev svartsjuk över det. Men sen så blir jag svartsjuk sjukt lätt när det gäller tjejer som jag inte känner.

Elin J sa...

Stef: Jag brukar aldrig bli svartsjuk, snarare stolt när tjejer raggar på min kille, men jag har fått flipp sen vi flyttade ihop. Det är ett jättesteg för mig och jag vetne, känns väl som att jag har otroligt mycket att förlora och därför blir mer territorial...