onsdag, april 16, 2008

JellyBelly

Jag är livrädd för maneter, trots att jag knappt sett någon men de är sjukt estetiskt tilltalande, måste jag säga. Jag vet inte vad jag vill säga med den här bilden, men jag gillar den. Den är inte för något särskilt alls och jag har blivit texturbög på äldre dar. I den här bilden har jag använt betong, och i tidigare bl a rispapper och linne. SER NI VAD TRÅKIGT DET BLIR NÄR MAN PRATAR DETALJER!? Det är en bildjävel. Maneter + pojke som ligger + blått = feen bihld. Såja.

I min serieblogg bloggar jag inte särskilt mycket om serier längre, jag lägger bara upp bilder, som det lata lilla luder jag är. Jag saknar min ilska runt serier och seriefenomen i sverige, men jag har ingen koll längre. Jag saknar att prata serier till morgonkaffet med, men M är mer design än serier så det går liksom inte och när jag besöker Serieframjandets forum är det bara tråkigt. Jag måste jobba mindre och vara mer social. Yes.

4 kommentarer:

Meidi sa...

Maneter är som naturens lavalampor. Luv!

Martina sa...

Nej, prata mer detaljer! Jag älskar att höra om hur folk gjort sina bilder och vilka material de använt, får massa tips och idéer på det sättet.
kram!

Alex sa...

fan kan du va rädd för maneter? de e ju asroliga att bolla med :D

Elin J sa...

Meidi: Ja! Superfina!

Martina:
☺Rita maneter/snubbe på papper
☺Scanna in som bitmappar
☺Importera .psd-filerna till Adobe Illustrator CS3
☺LIVE TRACE
☺Färglägg linjer + valda ytor i fina färger
☺Klistra in i högupplöst, blankt Photoshopdokument
☺ Börja leka loss med gradients, importera betonglager (finnes enkelt hos Google)
☺ Rita vågor i Illustrator, det blir fina kurvor i vektor!

Acke: Jag är oprovocerat rädd för mycket. Maneter, fästingar...toiletsnakes...