onsdag, april 09, 2008

No more Ms I love you short time, many times, för 19,90 per minut

Trogna läsare har kanske förstått att jag har tröttnat rätt hårt på mitt telesexande och jag har äntligen vågat ta upp det med min chef. Via mejl, visserligen, eftersom jag har grava problem med att säga nej. Ni kan fråga alla telefonförsäljare som varit i kontakt med mig, innan jag lade in mig själv i NIX-registret.

Det kändes otroligt pissigt att mejla henne om det, men min chef kan vara otroligt påstridig och kämpar tooth and nail [vad heter egentligen det på svenska, det är som bortblåst!] för att hålla mig kvar, med smicker, försök till ändringar av schema osv. Sanningen är den att ja, OK. Jag spenderar hur många timmar som helst på linjen, helst sjukt att så många av mina kunder tror att jag går i gymnasiet på riktigt - man kan inte ha håltimme/skolka jämt, liksom, men att minska mina timmar skulle ändå inte kunna förändra min inställning till jobbet i det här läget.
Men hade jag pratat med henne phone to phone hade jag mesat till och förmodligen gått med på att fortsätta.

Det har inte med kunderna att göra, jag har än så länge inte haft någon som varit otrevlig eller så. Men svenska män är otroligt ensidiga och det börjar komma till punkten att om jag får höra frasen
"slick och sug och så" när jag ställer frågan vad de gillar så skriker jag rätt ut i falsett. Men det är bara en liten bi-sak, de riktiga är att jag kan inte koncentrera mig på tecknandet ordentligt, att jag är så begränsad till mig egen lägenhet att jag få lappsjuka och jag kan inte spontant göra nånting. Inte ta en spontanöl, inte gå till affären om mjölken är slut, inte umgås med mina vänner. Ingen fritid, whatsoever. Jag blir fruktanvärt tråkig, livgnistan tas bort och inspirationen får man leta fram med skallgångskedja.

Det ska inte vara så. Så nu får det vara slut. Frågan är bara om man ska förvarna sina favoritstammisar och säga hejdå ordentligt? De förtjänar ju det, efter de enorma summor pengar de lagt ner på att prata med mig. Hoppas bara jag var värd det:P.

4 kommentarer:

Jon Gustav sa...

Din sista dag så borde du bryta ihop efter kunderna gjort sin grej och berätta att "little miss muffet is leaving today". Skulle säkert vara ett bra sätt att suga (no pun intended) en extra minut á 19,90.

Grattis!

Ps. Slåss med näbbar och klor.

Meidi sa...

Jag hade kunnat skriva det här inlägget alltså. I feel you. Och min taktik för att undvika att Chefen sög in mig igen var att vara dålig på att svara i telefon när hon ringde, haha. Det funkade till slut! You go girl!

Elin J sa...

Jon: You got it!

Meidi: Det var på tiden va? Och skönt att veta att du också är rädd för Chefen!

Yvette sa...

Glöm inte att ha ROLIGT!

Men seriöst, du borde kanske säga det att du ska sluta, så att du nu "måste ge dom en omgång dom sent ska glömma" flera gånger innan du försvinner för goth. Det blir ett snyggt avgångsvederlag.