onsdag, november 05, 2008

Remember, remember the 5th of November

USA har en ny, svart president och mannen jag älskar över allt annat fyller 25. Milstolpar, kallas det.
(Jag är så jävla nyvaken att jag trodde att McCain vunnit, eftersom det första jag ser i nyhetsväg är Meidi i min RSS där hennes "Jag saknar ord" direkt förknippas med hennes/min reaktion på FRA (I min RSS ser man inte bilderna till inlägget.) Så går det när man jobbar kväll en dag och morgon dagen därpå. Då blir det fan kortslutning. Men jag är glad att det BARA var en missuppfattning från min sida den här gången.)


Lycka till nu U.S and A och GRATTIS BEYBE!

5 kommentarer:

Sparv sa...

Då jag på dagens lektion i harmonilära (i musik) kände mig lite rebellisk och inte ville göra uppgifterna - mest för att jag inte kunde - försökte jag mig på att rita en V. Han såg hög ut. Nu minns jag varför jag gav upp tankarna på att bli tatuerare.

Hälsa grattis till karln din!

Elin J sa...

Jag har faktiskt aldrig testat att teckna V, men jag kanske borde?=)
Men, ge inte upp tankarna på att bli tatuerare, som jag förstått det är de flesta tatuerare inga vidare tecknare, utan det är först när nål möter hud som skillzen kommer fram.
Jag vetne. Jag känner ju bara en tatuerare,men han var ju bild/formlärare med - så han hade ju bådadera.

Men så sjukt bra serie/film. Snacka om flyt när karln man blir ihop med visar sig fylla år samma dag som man absolut inte får glömma och dessutom blir ihop samma år som filmen kom ut.
Det blir så behändigt då=)

Karln tackar förresten så mkt för grattet!

Jon Gustav sa...

Wierd att både bra och dåliga saker gick igenom idag. En bro' som president och prop 8 går igenom i Kalifornien, jag vill skratta och gråta på samma gång.

Elin J sa...

Fan, jag hade totalt glömt bort att Prop 8 var idag med. Känns jäkligt snett att något sånt ska gå igenom när landet verkar på väg mot en någorlunda vettigare riktning.

Obama kanske lägger in nåt überveto?

Sparv sa...

Gick Prop 8 igenom?! Vem måste jag döda?