tisdag, november 11, 2008

På tal om onani och dyl.

Så har ju Towa (som var med i Sanningens Ögonblick när det nu var) en sexblogg. Och, kalla mig old fashioned eller fin i kanten eller whatever, men vadfan ska det föreställa? OM man nu vill starta en sexblogg så krävs det ju lite mer än att man smäller upp lite bilder på porrfilmer/strapons/nakenbilder på sig själv. Eller lite förutsägabara/andefattiga sextips då och då. Det är lite som, på den tiden jag hade Helgon, man då och då snubblade över en profil där intresset som var listat var "Sex". Det kanske bara är jag, men har man verkligen sex som intresse tycker jag att det bör sträcka sig utöver..."Det ä la gôtt å knûllah".

Vill jag ha förutsägabara sextips läser jag Frida/Veckorevyn/Cosmo. Vill jag läsa intressanta saker om människans sexualitet/faktiskt läsvärda sexandekdoter från en riktig människa nostalgiläser jag PhonePhucker eller One D at a Time. (Att Towa dessutom bemötte bloggkommentatorernas moralpanik över hennes nakenhet i bloggen med att de ska göra upp en dildo i röven....Samt orginellt gissa sig till att att de inte fått något på länge - för den har man ju aldrig hört förut - så fort man har problem med nakenhet är man alltså frigid eller sexdepraverad, inget annat... får mig att undra hurpass öppen hon EGENTLIGEN är när det kommer till sex. Det ringer förbannat fördomsfullt och dammigt i mina öron iaf.)

2 kommentarer:

Tanja Suhinina sa...

Hihi, jag hittade den bloggen genom Bloggkommentatorerna och det var verkligen "jaha, här är den skandalösa sexbloggen. *leta leta leta* jaha, och var är sexet?". Det är påfallande många "sexbloggar" som får mig att känna så. Grymt vad folk är lättprovocerade.

Elin J sa...

Ja, det är ju som att man blir sexchockschockad varje gång! Helt stört. Typ; "ooooouuuu, i helgen tittade jag och min snubbe på porr ihop. Mycket mysigt och ack, så inspirerande". Big whoop.