söndag, november 02, 2008

Also, I made this IV: Processen

Att multitaska är kanske en konstform för vissa, men för mig är det bara mitt sätt att få saker gjorda. Jag är alltså typen som diskar och borstar tänderna samtidigt, klär på mig medans jag käkar frukost och klipper tånaglarna när jag skiter. En av mina favorit-supereffektiva grejer är att borsta tänderna i duschen, för att det känns som att man sparar tid samtidigt som tänderna blir extra rena, eftersom man kan borsta som en jävla virvelvind och det kvittar om man får tandkrämslödder över hela kroppen - det duschar man ju ändå bort sen!)=D

Bilden ovan är ett exempel på multitasking: Jag gjorde den samtidigt som jag lagade mat. Jag är inte den som står och hänger tandköttet vid ugnen för att SE när min jävla fisk är klar, jag har ju ett hum om tidsramarna och när såser och potatis kokar så gör jag grejer (Har jag damp, eller nåt? Det kanske verkar så, inser jag nu) så igår gjorde jag en Suicide Girl. YEAH! Jag har haft en idé om att göra en serie bilder med snyggingar som onanerar, bara på kul och för att ja, nakna människor är fina så det där fick bli en mjukstart. (Värdelöst vetande för er som verkligen finner mitt liv intressant kan jag även avslöja att det jag lagade var: Paprikatorsk med potatismos - gjort från scratch såklart - med en peppar/blodapelsingräddsås. Jag kan vara så förbannat kulinarisk ibland att jag faktiskt överväger att lägga ut recept i bloggen...)

Och när jag färglade henne lite snabbt tänkte jag att jag kanske skulle ta och visa hur det ser ut från skiss till färdig naken babe, eftersom några av er tidigare undrat om jag gör allt i datorn. Ovan har ni beviset: Nej, jag är en väldigt analog brud. Papper ska det vara och det är i princip bara färgen som är digital.
Frågor på det?
Och, min fråga till er - onanibilder på snyggingar - är det något ni vill att jag lägger upp här?(För när jag såg på den värdelösa filmen Devils's Diary inatt påbörjade jag en runkbild med Damon Albarn som förebild, låta ligga eller lägga upp?)

6 kommentarer:

Marja sa...

Haha, ja mer onani på internet. Helt rätt! Ang. Borsta tänderna i duschen: Genialiskt. Ska jag genast lägga till på multitaskinglistan. Man borde för övrigt göra allt i duschen. Äta skita sova plugga runka chilla festa leva sk8ta. Fresh but reserved living. Helt i min smak.

Anonym sa...

shu. kul inlägg!

* mer teckningar!
* teckningar på onani godkänt. brimg em. make em sweeeet.
* SG-tjejens hand är fånigt stor.
* mer om dig. multitasking exempel - mycket roande.(even doe u freaky)

vidare har jag en fråga. när man är tecknare tror jag att man har en grym uppfattning om former och så. är du som tecknare extra medveten om tex din kroppsfigur pga detta? diffust formulerat kanske men försök att förstå.

tack.

Monty Flair.

Elin J sa...

Marja: Jag vet. Duschtandborstningen är även ngt pojkvännen tagit efter sedan han fått svar på varför han ibland hittade min tandborste bland schampoot. När man väl börjat är det omöjligt att sluta=D
Jag skulle fan kunna äta i duschen om det inte vore för att det mesta blir uppluckrat. Frukt skulle nog funka, tror jag.

Monty:
* Ska göra mitt bästa!
* Se ovan

* jag försökte göra ngt med vinkeln där, men misslyckades, hon ska liksom puta ut magen, så handen blev lite närbildiserad. Men du har rätt och det där med händer är en liten svaghet. En tumregel brukar ju vara att en öppen handflata ska vara ungefär lika stor som ansiktet, men i många fall ser det bara bizarrt ut.

*Ouf,mer om mig! Eh, jag har ju en massa dumheter för mig men det är liksom svårt att leverera listor på rak arm om ingen frågar om ngt specifikt, men jag ska göra mitt bästa=D (jag blir ju så jävla smickrad)

Till din sista fråga kan jag säga att nej, inte i mitt fall. Jag är pinsamt omedveten om hur jag själv är formad. MEN - tecknarvänner har uttryckt både ett intresse och det märks att de har jävulsk koll på oss i deras närhet. Jag måste däremot koncentrera mig skithårt på hur folk är formade och det måste finnas ett syfte.

Det ska vara rätt extremt om jag ska lägga märke till sånt.

Meidi sa...

MOAR! Posta runkbild? :D

Jacob Wikman sa...

Bilderna på karlar du har är väl berättigade att lägga upp så det blir snuskjämvikt på bloggen. Just nu har ju vi grabbar (och dubbelspelade flickor) det mesta av nöjet.

Elin J sa...

Well, i egenskap av dubbelspelande tjej kan det ju lätt bli så=) Men varannan herrarnas låter förnuftigt, tycker jag.