fredag, november 07, 2008

Also, I made this V

Varannan herrarnas, alltså. Av någon outgrundlig anledning är det något i mig som protesterar mot att lägga upp kukar här i bloggen. Jag resonerar mig till att det är för att man är så jäkla van vid att se nakna kvinnor överallt, att det är så inpräntat att det motsatta då borde bli något man inte helst ska göra och just därför borde jag göra det. Men en annan del av mig tänker att det har med könets känslighetsdelar att göra och att jag skulle känna samma aversion om jag tecknade fittan, uppfläkt och med synlig klitoris. Och jag känner nu när jag skriver om det att det förmodligen stämmer.

Jag har vissa problem med manlig nakenhet, måste jag säga. jag har aldrig sett min pappa naken, t ex. Det har liksom inte varit naturligt infasat utan något problematiskt och awakward som jag aldrig hanterat väl.

Och ja, eftersom jag är upptagen med mycket och jobbar...arslet av mig så blir det bara line-art idag. Jag kanske färglägger nån dag, vi får se.
Dock måste jag säga att det är jävligt bekvämt att rita folk utan kläder, en mindre sak att tänka på, liksom. (Och det här är inte Damon Albarn-bilden jag nämnde. Den här unge herrn är ett eget fantasifoster.)

6 kommentarer:

Anonym sa...

exellent! du är duktig. älskar tex hans ansiktsuttryck. halvstånd också minsann. måste medge att jag också blev lite startled av den.

go on. du har min uppmärksamhet.

/monty flair.

Elin J sa...

När man lider av kukskräck måste man mjukstarta. Så halvfralla kändes lämpligt;)

Li sa...

Jag är imponerad. Jag tycker att manlig anatomi är apsvårt att teckna.

Anonym sa...

right back at you med min fittskräck. shit heter inte vaGOO i onödan.
/monty.

Malin sa...

Men kom igen nu Elin. Jag är ju för pryd för att göra detta själv, så jag litar på dig! Du kan det!

Snygg mjukstart. Halvfralla, haha.

Elin J sa...

Li: Jag tycker iaf att du gör det skitbra=) Men alltså, ja, det ÄR svårt. När jag var yngre ritade jag muskelberg hela tiden, men det är fan inte roligt längre, inte särskilt snyggt heller.

Monty: vaGOO? Nej, nej. Va-jay-jay.

Malin: Jag ska fan göra mitt bästa men, alltså. Kuken är svår. Jag vet inte ens om jag gjorde ett bra jobb med den i det här inlägget. Man vill ju ha den snygg och ren, och inte groteska till den för mkt med blodådror som bultar så hårt att man får dem i ögat, men samtidigt blir det ju inte samma sak om man INTE gör det...