lördag, augusti 22, 2009

Vad hände igår?

Jani, inte mycket alls. Jag jobbar vanligtvis på fredagkvällarna (dock har jag en fredagkväll ledig i månaden och yesterday was it) Så när den där lediga fredagen kommer så brukar vanligtvis M jobba, såklart och då sitter jag vid min dator, pillar hemma och försöker rita. Men igår var vi hemma båda två, något som ni vet inte hört till standarden på sistone.

Försöker ordna en sorts semesterlösning med han som är inhoppare för hon som egentligen sköter sånt på mitt jobb. Jag har inte haft semester på två år och det börjar kännas vid det här laget. Håll tummarna för mig, snälla.
Needless to say så jobbar jag såklart ikväll med, så något ytterligare blogginlägg kanske kommer inatt. Fan, jag hatar att jag låter så pissnegativ här i bloggen, ni får inte tro att jag är sån här jämt privat, tvärtom, det är bara det att jag är less på att inte kunna leva upp till de förväntningar som jag/andra/ytterligare andra har på mig och samtidigt vara superkreativ som jag balanserar det med brödjobb. Man blir trött av det. Förbannat trött. Och ytterligare tröttare för att man känner sig misslyckad, osocial och talanglös.

2 kommentarer:

Yvette sa...

Bloggen skapades för att gnälla!

Frank sa...

hug