lördag, augusti 01, 2009

Varje dag.

Jag har tappat gnistan och är fruktansvärt omotiverad till allt just nu, men jag är inte den som är den som omfamnar passiviteten, så härmed utnämner jag augusti till månaden då jag ska blogga_varje_dag. Dels för att jag tror att det kommer hjälpa min självdiciplin och dels för att... man blir mer kreativ av att göra saker helt enkelt. Nu på sistone har jag ägnat mig mycket åt tv, något jag högaktningsfullt ignorerat flera månader innan dess och det var så skönt! TV är en sån jävla braindrainer och det är så jävla lätt att man fastnar.

DESSUTOM ska jag försöka klottra mer - alltså, varje gång jag ska teckna ordentligt så klottrar jag ngt snabbt och enkelt och delar med mig här i bloggen. Hur låter det, älskade försummade läsare?
Kreativitet föder kreativitet- så är det! Sen får vi se hur högt ribban läggs, inläggsmässigt, men om jag får göra en kvalificerad gissning lär det inte bli något som bör nomineras till Nobelpriset direkt. My blog isn't exactly rocket science, now is it?
Sen hade jag en vag idé om att göra temadagar; typ tipstisdag eller frågefredag. Jag vet inte om intresse finns för ngt sånt, men om det finns, hojta till så kör jag på det.
Nu jävlar ska den här bloggen få sig ett uppryck!

EDIT: Och tro inte att jag glömt önskebilden, jag har valt en vinnare och det är på G=)

6 kommentarer:

JennyB sa...

Hejaklacken säger: Go go go! ^^

Anonym sa...

Haha, kommersiellt så det skriker om det.
Gör en header för varje tema-inlägg också å så skaffar du nya kategorier.
Och när du ändå håller på, bjud in en så kallad gästbloggare varje söndag

Anonym sa...

jag va halvsarkastisk men menade ändå allt jag sa, så ta inte illa upp :P

men fler illustrationer vill jag gärna se.

Elin J sa...

Jenny: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ME! Det lär behövas=P

Obskyrt: Bra idé, men headers till temainläggen känns så FRUKTANSVÄRT Blondinbella/Kissie/annan tonårsbloggare. Jag är ju 25, liksom. Kategorier var dock en bra idé, ska se om det går att ordna genom blogger=)

Anonym sa...

Tänkte påminna dig om det är en ny dag nu. såattduvet!!!

Elin J sa...

Jotack, och den varar ändå till tolvslaget inatt=) Har ju inte ens hunnit få i mig morgonkaffet=P Men det är bra att du ställer krav!