söndag, augusti 09, 2009

Gråtfärdigt.

Jag är trött och utsvulten på kärlek. Jag vaknar 11, går ut med hunden, gör kaffe, läser bloggar, fixar med ansiktet/håret, handlar, går till jobbet. Jobbar. Kommer hem runt midnatt, går ut med hunden, äter nåt, dricker mer kaffe, sätter mig i duschen, försöker hålla mig vaken men misslyckas. M vaknar runt 15:30, går ut med hunden, duschar, gör whatever han gör, drar till jobbet. Jobbar. Kommer hem runt 2 till en sovande Elin, men är inte tillräckligt trött för att gå och lägga sig än. Somnar 06. Repetera detta i 3-4 dar + viss kontakt genom telefon/msn/sömndruckna kärleksord... Jag vill kramas med min pojkvän och prata länge, länge med honom. Jag blir så ledsen annars.

4 kommentarer:

Yvette sa...

Jepps. Därför inte långdistans för Ivetti. För jag skulle bli så ledsen då. Så jag blir själv istället.

Anonym sa...

*kram*

Hoppas det ändrar sig snart... så du slipper vara så ledsen... jag vet tyvärr hur det känns...

"Jag är ute när gumman min är inne... jag är inne när gumman min går ut... " är nog bara för par som varit ihop för länge...

Yvette sa...

men vaddå, annoNym? Vaddå för länge? Livet är som det är ibland bara. Arbetstider är inte beständiga och ibland måste man jobba olika. Sällavi.

Elin J sa...

Yvette: Fullkomligt förståeligt.

Anonym: Tack! Jadu, det verkar ju ska fortsätta såhär ett bra tag framöver, men visst är det en liten tröst att man inte är ensam.

Och...Par som varit ihop för länge? Ursäkta, men I do not compute.