tisdag, augusti 04, 2009

Jag är så jävla creepy.

This just in: Jag ska tvätta, men ena maskinen i tvättrummet jag ska ha är upptagen och snart uppdagar sig en tjej som ber så mkt om ursäkt, hon hade ingen aning om att programmen tog så lång tid, de flyttvättar osv - no harm done, vår tvättstuga suger kuk ändå, så det blir alltid NÅN sorts fördröjning. Anyway, när hennes maskin är klar går jag dit igen, pratar lite med henne, skönjer en norrlänsk dialekt och BADABING! hon ser ju sjukt bekant ut med! Så jag frågar lite försynt om hon är från norrland, närmare bestämt, Skellefteå. Hon säger ja och jag frågar om hon möjligtvis inte gått på Anderstorp i gymnasiet? Vilket hon självfallet hade.

Säger ju det. Glömmer aldrig ett ansikte. Namn däremot. Borta på en sekund.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Shit va du uppdaterar. Tji fick jag!

Jag försökte mig på att illustrera naket eftersom jag blir så sjukt inspirerad av dina illustrationer. Jag tycker jag va förvånansvärt bra på det, även om jag gillar DIN stil mer än min egen.

Och sen undrar jag om du gör beställningsjobb typ "jag vill att du ritar mig och min katt fast serie-style". Och typ hur mycket du skulle tänka dig ta betalt.
(Och tro inte jag blir ivägskrämd av höga summor, jag vet att det är mkt jobb, meeeen ekonomin är lite tajt så jag kan behöva ett tag att fundera)

Alex sa...

haha sjukt samma sak hände mig då jag bodde vid gullmarsplan världen är bra liten norrlänningar kryllar ju överallt speciellt skellefteåbor

Frank sa...

det är ännu konstigare när samma sak händer i Tokyo Japan. En kille som hade gått i samma pararell klass med mig, jag hade fått hans tjejkompis att gråta för jag sagt att inga förhållanden håller, speciellt om det är diskrepans i utseendet mellan paren.