onsdag, augusti 12, 2009

KonfrontationsräddareaggejävelDÖÖÖÖÖÖ!

Tänk dig att du har en dunkande migrän. Tänk dig att du lägger dig för att råda bot på den helvetes plåga som för närvarande satt sig i huvudet, bakom dina ögon. Tänk dig att då tvingas lyssna på "Buffalo Soldier" 6 grr på en halvtimme. Inte för att du älskar reagge, eller baktakt generellt - utan för att din alkoholiserade granne, som bor i trappuppgången brevid, spelar den så högt att du tror att det är pojkvännen som diggar loss i vardagsrummet. Ja, det är lika kul som rövcancer ungefär. SÄRSKILT när man redan sagt åt honom en gång. Ännu roligare blir det när man ringer på hos gubbjäveln och han låtsas som han inte är hemma. Jo, nog är det troligt att alkoholdemensen slått till och en vänlig tillsägning från en tösabit förra veckan inte verkar så viktig - men jag undrar om alkoholdemens rår på en fet räkning från störningsjouren? För det är vad som händer nästa gång, GUBBJÄVEL!

Inte nog med detta, jag hatar mina grannar i hans trapphus med, för de måste ju fan störas ÄNNU mer och saknar gutsen att säga åt honom. Fy fan för er! Skaffa lite jävla civilkurage! GAH!

2 kommentarer:

Alex sa...

var faktist med om samma sak igår när jag låst ut mig själv på morgonen... jag vet att grannfrun har en nyckel som man kan låsa upp min lägenhet med och när jag knackar på så hör jag henne försiktigt gå till kikhålet och liksom jag hör hennes hund skälla bakanför också jag säger att jag tappat nyckeln och hon kan ju gärna låsa upp åt mig men hon bara dissar!? hon låtsas som att hon inte är hemma trots att jag vet att hon står där bakom!?!?!!!
tant!?

ah jag blir sur å försöker göra inbrott på min egna lägenhet men slutar me att jag får hämta extra nyckel på centralen senare på dagen... STÖRIGT vafan är de med folk?

Anti sa...

rikta högtalarna mot väggen och stärk grannsämjan med kymani marley - warriors.