torsdag, januari 03, 2008

I can has Tokio Hotel fanart.

Som ni vet har jag en... liten crush på Tokio Hotels sångare. Det är sjukt, jag vet. Men det kan inte hjälpas. Han faller i "Unga-snygga-trådsmala-mycket hår på huvet, noll kroppshår"-kategorin, vilket PRECIS är min cup of bag. Förhoppningsvis får detta erkännande mig att inse hur lågt jag sjunkit och botgöring är på väg.


And I rarely do fanart, så... Så är det.Jag har tecknat bilden där ovanför. Jag står för det.
Jag klottrade faktiskt fram den här på jobbet, på typ 5 minuter, men skevade till kroppen och överdrev med en massa hjärtan och obscena anteckningar. Det kändes liksom orättvist att inte ge honom en ordentlig kropp. So, here goes.
Det kanske, trots mina ansträngningar inte går över och ja... Då får jag väl börja teckna serier om min fantasi-groupieexistens med den tyske ynglingen.

Om nu, emot alla odds, någon känner till om denne ungtupp skulle vilja ha en nördig 23-åring som tecknar serier och förmodligen väger dubbelt så mycket som honom, give me a call. Jag pratar inte tyska, men Skelleftebondskan ligger rätt nära för att vi ska kommunicera. Eller fuck that, vi behöver inte kommunicera. Jag behöver bara titta på honom.

Det är i såna här lägen regeringen, på allvar, borde överväga att legalisera eutanasi. För mig. För sånt här tonårsdravel borde man ju vara sååå över vid det här laget. Men, när jag tänker efter... Har jag flera vänner som följer precis samma beteende. Må det vara Westlife, Heroes-Peter, Björn Skifs eller den eminente Alan Rickman.
Så... Det kanske inte är så illa ändå?

4 kommentarer:

Tanja Suhinina sa...

Men, öh, vadå, han är ju liten och söööt och ser ut som en flicka! Klart man gillar honom.

Elin J sa...

hehe, tydligen är han inte så liten, heller. Han är fan längre än mig! (and you know how huuuge I am)
Men, ja. Jag ska sluta skämmes, tamejfan.

Bergsman sa...

Det som stör mig är att han är en "kändis". Om du hade skrivit om den trådsmala killen på ICA hade jag inte brytt mig alls.

Har aldrig förstått det här med idoler... okay, den har snubben är bra på att sjunga? Gitarr? Munspel?

Jag fattar inte. Jag har aldrig tänt på någon så. Kanske är jag otroligt grund eller otroligt djup :P Skitsamma... jag fattar det bara inte.

Elin J sa...

Bergsman:

Så man får inte teckna "kända" människor? Konstigt resonemang. Orsaken, tror jag, till att folk blir kända/igenkända över hvud taget är att de har ett utseende som går hem hos många. Skönhet är inget subjektivt, det finns drag som går hem hos en stor procent av hela jordens befolkning och jag tänker då fan inte be om ursäkt för att jag uppskattar att se/teckna något som jag uppskattar vara vackert.

Dessutom gör du lite tidigt i att yttra dig, eftersom jag ofta tecknar killen på ICA. Har t ex använt personer jag endast sett i mina gamla årsböcker som modeller till huvudpersoner i mina serier - som jag aldrig ens pratat med, enbart baserat på deras utseende.

Och om det är till någon tröst kan jag berätta att jag tecknar av min trådsmale pojkvän frekvent.