tisdag, januari 15, 2008

Vem fan är BlondinBella?

En helt vanlig eftermiddag sitter jag och slöloggar in på facebook, där jag ser en vän status; "hata överklassbloggbruden blah blah blah" och bloggberoende som jag är ber jag naturligtvis om länk [för jag orkar inte kolla bloggtoppen och dyl, utan snubblar helst in i bloggar på andra sätt. Blir liksom mer personligt så.]

Och jag kommer till BlondinBella.se. Och jag kan inte sluta läsa om den här "drivna och målmedvetna tjej" på 17 bast, som är engagerad i MUF och tränar på SATS.

Och nej, ytlighet har jag inget emot, inte heller narscissism eller mängder av fåfängebilder - hell no! Känner du dig phucktabulous så bevara för fan minnet med en bild och lägg upp för hela världen att skåda.

Hon har en skev världsuppfattning, den här BlondinBella. Klasskillnad verkar vara ett ganska okänt begrepp för henne t ex, och det känns ju igen från Tjejer på Stureplan också. Och ja, det driver mig till vansinne på så många nivåer. Men det känns inte så viktigt just nu.

Vad jag reagerar mest på är folks reaktioner på blonda Bella. Ok, vi har en brud som växt upp med pengar och anser att pengar är en viktig del av hennes liv. Hon jobbar på olika ställen, anser sig ha en relativt intressant tillvaro och beslutar sig för att dela med sig av den för den som orkar läsa [vilket måste vara fallet med 90% av bloggar evrywhere] och beslutar sig för att enkelt och utan ansträngning tjäna pengar på att skriva om sig själv.
Eftersom många läser bloggen blir bloggen värd mycket och BlondinBella får cash.

Folk verkar ha problem med det. De kommenterar, ofta helt orelaterat till inlägget och, klagar på hennes intelligens, utseende, vikt och prioriteringar i livet. Så jävla svennigt, och jag blir så jävla less på all missunsamhet. Hur skiljer sig Bella från t ex Alex Schulman eller Hanna Fridén?

Håll er till ämnet för fan och sluta vara kvar på den jävla dagisnivå som "du är tjock" faktiskt ligger på.

Ja, BlondinBella har inte riktigt pejl på läget, och kanske inte alltid är det vassaste verktyget i lådan, med hur hon ser ut har fan inte med saken att göra.

5 kommentarer:

Syster Bitter sa...

Can´t stand her. Oavsett kroppsvikt eller pengar. Hon bloggar bajs, det är summa sumarum.
Men vem är jag att säga nått, jag bloggar ju faktiskt om bajs jag också, fast ordagrant.

Elin J sa...

Haha, jo, jag klarar inte av henne heller. Men att angripa hennes utseende känns förbannat onödigt bara. Och bajs är skiten:) Jag pratar om bajs jämt, det är skumt att jag inte bloggat om det än....

Syster Bitter sa...

Vi borde göra en varsin. Det är ju ett outtämligt ämne så att säga

Syster Bitter sa...

Vi borde göra en varsin. Det är ju ett outtämligt ämne så att säga

Tanja Suhinina sa...

Jag gillar henne. Hon verkar fatta att pengar har gjort hennes liv som det ser ut nu möjligt. Mer än vad kan sägas om de flesta i hennes situation.