tisdag, januari 29, 2008

Känd och smal, känd och smal...Och öh, snygg.

Modebloggar, bantningsbloggar, fåfängebloggar och ehum, humorbloggar... Eish. Orka. Vore jag snyggare, vilket jag hela tiden inbillar mig att jag är, för att sen försöka föreviga min obeskrivliga skönhet med min kamera...Och det tar sådär en 15-20 försök innan jag knäpper en bild där jag inte ser ut att ha en extra kromosom, så skulle jag också lägga upp bilder på migsjälv stup i kvarten. Ni kan tacka min förträffliga DNA för att ni slipper sådant.

Vad vill man med såna bilder egentligen? OM jag skulle lägga upp bilder på mig, så skulle det ju BARA vara för att få höra från andra vilken oerhörd uppenbarelse jag är. För jag är ett bekräftelseluder precis som alla andra. Och det kommer att bli värre. För snart börjar Americas Next Top Model om, och då brukar jag sminka mig under programmets gång och sen stå på toaletten och suga in kinderna och posa med händer och axlar som förefaller sig helt onaturligt ur en rent anatomisk synvinkel.

Det finns 192 bilder av mig på Facebook. Jag har inte tagit alla. Detta är en stor källa till missnöje, eftersom jag omöjligt kan "titta upp lite-få halsen att se smalålång ut-med något drygt/lugg i ögat-och försök likna Angelina liiite"-posa på allihop. Jag vill vara snyggare, men jag gillar god mat för mycket för att bemöda mig med att oroa mig över min vikt. Jag äger inte ens en våg. Jag har slutat röka, det får fan räcka. Fast, när jag köpte snus förra veckan fick jag en godis också, "för att du är så vacker". Det lever jag på än.

Dessutom säger mina kunder att jag "låter snygg".
Klart som fan att jag låter snygg! Jag ger dig en tillräckligt vag beskrivning för att du för ditt inre öga ska föreställa dig Botticellis Venus. Och att du är kåt gör dig ju automatiskt snäpper dummare än vad du skulle vara i vanliga fall, så funkar jag med. Det skulle vara så jävla skönt om man bara kunde skita i allt och vara supersnygg ändå, typ som Starbuck i Battlestar Galactica.

Får väl om det blir bättre när apokalypsen kommer - tills dess är Make Up Store min bästa vän.

10 kommentarer:

alex sa...

MEN för fan Elin! Starbuck e inte snygg!!! själv fick jag höra av en otippad källa att jag e tydligen jekligt kool vilket duger för mig när man inte ens har anlag till att få bort traktordäcket... bummer

Elin J sa...

Starbuck är det hetaste i hela solsystemet. Det kan man inte argumentera mot, goddamnit.

Otippad källa? Åhå? Men jag har ju alltid sagt att du är asball, så för mig är det ju inget nytt.

Syster Bitter sa...

Åh jag vill se dig på facebook, men det innebär att jag måste ge mig tillkänna. Vågar jag det eller förstör det min image som svår och djup?

Elin J sa...

SYSTER BITTER! Ge dig till känna, jag är så sjuuukt nyfiken, har varit sen jag läste första meningen i din blogg! Fast, alltså, jag är ju apaful på 90% av de 192 bilderna på facebook. Ba så du vet.

Tanja Suhinina sa...

Jag tycker du är ovanligt snygg och gör dig bra på bild. Men det är förstås annorlunda inifrån. Sånt här. Apa.

Jag gillar att lägga upp bilder på mig själv. Det är typ hälften bekräftelseluderi, hälften att jag gillar att bli fotad så jag har alltid en massa bilder på mig och NÅT ska man ju göra av dem, hälften att jag gillar när mina kompisar lägger upp bilder och hälften ironiserande över dagens outfit-bloggar.

"Låter snygg"... Ooh, it's all coming back. Låter du som en god person också? ^^

Och ett litet PS, för du lär uppskatta: http://swussian.livejournal.com/435544.html

Syster Bitter sa...

I poked you ;)

Elin J sa...

Tanja: Ja, god och "charmig":) Jag gillar din modeblogg. Den är då fan så mycket bättre än de flesta jag känner till. Skulle väl vara Modegrisen som bräcker dig:P

Syster Bitter: HUJDEAMIG vad söt du var, då! Jag är inte bitter. Alls.

Syster Bitter sa...

Tsss du va ju minst lika söt själv! Känns det ohemligt att läsa min blogg nu?

Elin J sa...

Ingalunda - du ser ju ändå ut som jag föreställt mig,typ:) Och, jag gillar att han ett ansikte att relatera till.

Lisa M sa...

Jag är inte rätt person att svara på det här eftersom jag på sistone tagit självhat ett steg längre och numer inte alltid vågar se mig i spegeln, men here goes.

För det första är du sanslöst snygg, men det har du hört en hel del redan.
För det andra har jag en kolossal biff med kvinnligheten (ännu roligare att använda det uttrycket sedan Alex Shulman förkastat det) som kan sammanfattas i nästan vilket Myspace-foto som helst.

Jag kan inte pressa in min uppenbarelse i en 'puta-med-läpparna-bild', samt tar illa upp och och känner mig misslyckad när andra (nästan alla andra, faktiskt) lyckas med det utan att skämmas.

Men du, Elin, lyckas alltid få till det vilka grimaser du än tar till.
Om jag ska vara klyschig så är du mitt hopp för kvinnligheten, typ.