onsdag, januari 23, 2008

Second star to the right, then straight on till morning

Är det jag som blev tappad på huvudet lite för mycket som barn, eller är inte hela Peter Pan-grejen jävligt het?

Jag menar... Ung, tight kille som flyger in i ens sovrum och busar, liksom! Med vinden i håret och löv i öronen... Och han vill aldrig bli vuxen, heller. M klär fantastiskt bra i grönt, och han ser ut lite som ynglingen Pan. Jag tror att det är filmen Hook som förstört mig.
Killen som spelade den unge Peter var bara så snygg att den prepubertala Elin fick en fetish för livet. Alla killar jag attraheras av har något PP-drag, om man tänker efter...


Som att det inte är nog att man lider av Peter Pankomplex, liksom.

2 kommentarer:

Tanja Suhinina sa...

När jag var runt tio hade jag ett intensivt kompis/kärleksförhållande med en jämnårig pojke som var typ helt besatt av Peter Pan-boken. Ungen var egentligen en jobbig egocentrisk psykopat och det tog slut för att han inte klarade av att vara kompis med flicka offentligt, men minnet är ändå fint. Inte alla har haft turen att ha en egen Peter an när de var små.

Den där filmen borde jag f ö se om och se om det ÄR så mycket laddning mellan Peter och Wendy som jag minns. Jag minns väldigt mycket prebupertal sexualitet i den.

Elin J sa...

Oh, jag fick aldrig en Peter - kanske det är därför jag är så fixerad nu? Filmen, ja.. Peter fick det att bubbla i mina (och min systers) trosor, men Wendy var för ful för min smak, så fanns det prepub sex i den ignorerade jag nog det totalt, i ren trots:P