onsdag, januari 16, 2008

Rekrytering

Jag börjar bli less på tidningsutbudet. Jag vill läsa om saker som intresserar mig, och jag är säker på att jag inte är ensam.
Så, istället för att gnälla i vanlig ordning tänkte jag göra det jag alltid gör när jag vill lätta på trycket; starta en till blogg.

Och vad jag vill ha av er, kära läsare och allierade bloggare, är medskribenter eller tips på ämnen ni vill höra mer om.

Kan vara vadsomhelst; serier, film, musik, historia, vetenskap, sex [vem vill inte ha hand om en sexspalt?] spel, kultur, obskyrt i allmännhet och intressant i synnerhet.

Inga begränsningar. Tänk bloggzine.
Who's on board?


Så jag slipper vända mig antingen till Illustrerad Vetenskap eller Cosmopolitan. Eller båda i kombination. We can do better.

8 kommentarer:

P sa...

Kultur, konst, klädstil som i snygga kläder inte nödvändigtvis mode, DIY, sex, queer, litteratur, musik. Äsch, allt faller väl under "kultur". Det vore kul att läsa om! Och du skulle göra det såååå bra!

Elin J sa...

Jamen du då? Pick one så väljer jag ett också;)

P sa...

Jamen jag vadå välja vad? :S
Tänk en blogg om bara allt som är bra för att väga upp all gnällbar skit! Bloggprozac, prozacblogg. Jag har varit deppig på sistone, Pär Ström och allt det där hahaha.

Elin J sa...

Oja, det är ju det man vill ha!
Och Per Ström (är han inte väldigt lik den där elake direktören i Skrotnisse och hans vänner?)är ju... Ja. Vad säga?

P sa...

Haha, den gamla klassikern! Är det i den dom snickrar ett jättehäftigt skepp och blir kidnappade av pirater? Kommer tyvärr inte ihåg hur direktören ser ut men han måste ha varit ful som stryk. Pär bör inte få utrymme på bloggen imo.

P sa...

Borde inte Tanja tvingas göra sin modeblogg som vi alla vet att hon vill göra? :P

Lisa Medin & Stef Gaines sa...

Genusanalytisk tv-spelsjournalistik efterlyses!

Och popkonst.

//Lisa

Elin J sa...

Lisa & Stef: Ni anmäler er frivilligt förstår jag?;)