lördag, december 27, 2008

Ehum.

Till att börja med mår jag dåligt över dålig uppdatering - det är inget självvalt, jag har velat blogga mer och om allt/inget de senaste dagarna men jag har inte_haft_tid/ork.  Gah. Man kollar besöksstatistiken och blir lite panikslagen då läsarantalet sjunker med två tredjedelar snabbt! Inte för att det egentligen spelar någon roll på det stora hela, det här är ju ingen blogg man tjänar pengar på och därmed gör bristen på läsare inte något negativt i min plånbok, nejdå. Men såhär ligger det till; Jag blir vettlöst smickrad av att folk faktiskt tar sig tid att bry sig om mitt lilla liv. Tid är ju något man inte kan få tillbaka och att folk är villiga att ödlsa den på mig är fan otroligt, ju!

Så, jag känner att det minsta jag kan göra för mina läsare är att ge dem en ungefärlig daglig dos av mitt pladder, så det blir ett utbyte of sorts. Men. Jobb. Det är mycket nu, helt enkelt. Jag hoppas ni har överseende;)

Så. Nu ska jag dricka kaffe och återkommer på en stund=)

5 kommentarer:

Anonym sa...

*har överseende* ;D

-= Steamboat Willie =- sa...

Nej, det är lugnt. Du skall inte behöva känna något "tryck" att skriva i bloggen... Gör det när du har både tid och lust, och inte annars... ;-)

Breki Tomasson sa...

Totalt orelaterat till ditt inlägg; men jag kom att tänka på dig (konstigt nog) efter att chocken hade lagt mig alldeles nyss..

Stephen Fry la just till mig på sin Twitter friend list. :-O :-O :-O

Jag kan, som jag skriver på den, nu dö en lycklig man. http://twitter.com/qliphoth

Breki Tomasson sa...

... visst; han följer drygt 29,000 andra människor också; men han la till MIG, MIG, MIG! :-D

Elin J sa...

Hanna: Tack!<3

Willie: Alltså, jag skriver ju bara nr jag vill,och just nu vill jag väldigt mycket men har inte möjlighet=( Men efter nyåret blir det bättre, iaf.

Breki: Hora!=P Nej, allvarligt. Jag är sjukt avundsjuk. Fan ta dig. Måste jag skaffa Twitter nu, alltså?>:(