fredag, december 19, 2008

Also, I made this XII

So, på grund av lite ryggproblem ( orsak: förmoligen av att teckna sittandes som en ostkrok för mkt, samt möjligt fellyftande på mitt day-job) håller jag på att öva mig på den ljuva konsten att teckna på datorn - något jag inte är vidare van vid. Jag är ett rejält teknikmiffo och första gångerna jag skulle prova på wacompennan både skrek jag och grät, typ. För att inte nämna handkramperna - MEN, det har ju sina fördelar, nämligen zoom-funktionen. Helps me from bending over = sparad rygg. Och, iom att jag inte vill sabba ngt jag ska teckna som betyder något gör jag tramskonst, vilket oftast innebär självporträtt... Ah, the wonderfulness that is me=) Anywho, foto som bas, men resultatet blev ändå över förväntan.

Jag gillar självporträttet jag gjorde rätt nyligen, som jag har som banner, mest för att det är så oseriöst, men trots att jag utgick från värsta poserwhorefotot nu, känns bilden rätt solid. Jag är asnöjd med håret, t ex. Och näsan - det som bäst symboliserar min fulsnygghet;) Jag borde fan blogga om enbart min näsa nån gång, har förvånansvärt mycket att säga om den. Inga komplex, men den är fan weird. Men det är en anekdot för en annan kväll.

Kan en fredagkväll möjligen bli bättre än om den kombineras med PSCS3 och stand-up maraton med Black Books-tema? I'd like to think so, yes, men Dylan Moran och Bill Bailey som sällskap duger mer än väl ikväll. Jag är inte bara självgod - jag är jävligt antisocial också.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag måste ju erkänna att det är bättre med teckningar och självporträtt i stället för en massa bilder på sig själv i sin blogg som alltför många envisas med!

Jon Gustav sa...

Helt klart roligare än "titta upp i kameran och POUT". Och varför får jag värsta Peter Chung vibbarna av tekniken du använt i ansiktet. RAD!

Elin J sa...

Anonym: Men å andra sidan kan ju inte alla teckna heller. och, jag antar att camwhorande är en viss form a kreativitet,även om det är en begränsad och lättillgänglig sådan;)

Jon: Hmmm, nu kommer jag väl att få stryk, men jag har fatiskt inte vågat se om Aeon Flux sen jag såg den för första gången då den kom. Jag tror att den har påverkat mig mer än vad jag anar - den var ju, som jag minns totally AWE_sOME - men nu är jag typ livrädd för att se om den om bli fett besviken. Dock litar jag ju på ditt omdöme såpass mycket, så om du säger att den håller fortfarande så ger jag den en chans=D

Jon Gustav sa...

Se för fan! Håller fortfarande.