torsdag, december 04, 2008

Vafalls? Är det FRA/CIA/NWO-spionage?

Eh. Alltså. Igår skrev jag inget. Innan igår har jag varit en liten surpuppa som bloggat för lite för att jag är jävligt oinspirerad och tråkig just nu, men ändå hade jag cirkus 70 tappra själar som kom hit dagligen. Sånt är mysigt, det gör mig glad. Men så igår hände något. Vad, vet jag inte men jag blir nojig. Från ingenstans dyker 250+ nånting pers till in. Inte från nån länkning, inget sånt. Bara helt oprovocerat.

Och även om siffrorna är awesome så undrar jag ju såklart vad i hela friden det beror på. Är det kvantfysik? FRA? Eller bara my totally awesome self? Meneh. Ja, iofs kan jag ju inte se vilket intresse FRA skulle ha i mig - but that would sort of defeat their purpose, eller hur?

7 kommentarer:

Ingela sa...

Tips
http://damon.se/2008-12-03/killar-ar-horor-ocksa/
Din adress står i den första kommentaren

Min anledning iaf

Elin J sa...

Åhå! DÄR ser man=) Och paranoian minskade just drastiskt. Tack, Ingela!

Blaren sa...

Meh.. var i hela friden hittar du din räknare? Det vill iaf. JAG veta.

Elin J sa...

Google Analytics , min vän. Google analytics. Superenkelt att installera och väldigt detaljerade uppgifter. Tillfredställer alla dina bloggbehov=)

Blaren sa...

Det tackar jag för.

Robert sa...

Wohoo, jag orsakade lite paranoia, inte illa pinkat ^^ Råkade förresten ut för det där besökarinvasionsfenomenet själv för ett tag sedan, det uppdagades till slut att nån fjortis på helgon länkat till ett asgammalt inlägg i nån forumtråd om skalliga, kvinnliga kändisar. (anteckna, intresseklubb).

Elin J sa...

Robert: Ja! Jag vet ju att det var du nu;) Tack, förresten, men man blir ju superfreaked!