tisdag, december 23, 2008

Julklappstips för den nördiga och själviska: Tema Tennant

Han må se ut som en undernärd kyckling, men den här mannen... Åh, denne man... Doctor Who har aldrig varit hetare. Anyways, julhelgen brukar ju innebära horder av skräpfilm och man kan bara se Ett Päron till Farsa-filmerna så många gånger utan att bli fysiskt illamående, så:
Ladda hem Doctor Who, med den tionde doktorn! Nu! ( dock är den nionde med i den första delen av samlingen vars torrent du hittar här, kanske verkar mycket, men let's face it, är du Doctor Who-novis är det lika bra att göra't ordentligt)
Och om du sett alla avsnitt men fortfarande inte fattar varför han är så het, så drar du hem Casanova (BBC3 miniserie med något modesta sexscener, men vadfan, man tar vad man får...) med Tennant i rollen som den oförbätterlige förföraren.
Och allt detta borde du hinna se om du ligger i lagom tills på lördag då man kan se Tennant i Harry Potter och den flammande bägaren som går på 5an kl. 19. (Som faktiskt råkar vara min favorit-Potter rulle. Inte pga av Tennant då, utan andra anledningar, faktiskt. Jag blir inte förförd av allt han gör heller!)

2 kommentarer:

quick sa...

Han är absolut den hetaste Doctor Who som varit än så länge. Är besviken över att han inte ska The Doctor 2010, undra vem det blir. Tack för du påminde mig lite om Doctor Who föresten, ska det inte komma ett julavsnitt iår? Måste undersökas.

Sleepless sa...

Mmmmm, David Tennant....