lördag, december 06, 2008

Kanske...

... är det de gamla telehora-takterna som sitter i, för jag blir liksom glad när jag ser det där. Dels för att jag kan hjälpa de internetsvaga med att hitta streamad porr och dels för att jag kanske förknippar runkande främlingar med en inkomst. I dunno. Either way, på tal om inkomst, så försov jag mig idag. Nätta tre timmar, bara. Jag avskyr att försova mig och jag kände mig ruskigt värdelös när jag väl kom fram till jobbet, tackolov var min chef mkt förstående och all was well, men eh... Jag kommer göra mitt yttersta för att något liknande aldrig händer igen.

In other news försöker jag fixa en spelning till brittiska duon Hi Spider här i Göteborg. Känner mig otroligt tönthäftig som inbillad tourmanager, och förhoppningsvis lyckas jag/Hi Spider fixa en spelning nån gång under mars nästa år. Se deras hiskeligt förvirrade myspace här. Anyways, anledningen till att jag försöker lyckas med det är att jag vill ha hit sångaren i bandet under Serieveckan, och det verkar som att han går med på att ställa ut och hålla föredrag helt gratis, och då vill man ju liksom ge snubben nåt i utbyte, eftersom tillgång till min fysiska person inte kommer på fråga. Jag är ju ingen konst-groupie, heller.

Fråga: Innan jag började tjata på ovan nämnda serieskapare/musiker om att komma hit och visa upp sig lovade han mig ett tryck eller två, men han har säkert glömt det och det känns ofint. Men jag gillar verkligen hans konst och skulle typ dö av lycka om jag fick dem. Påminna eller hoppas att han minns och ger dem till mig självmant?

3 kommentarer:

Åke F sa...

Umeå briljerar som vanligt.

Elin J sa...

Brukar vara så=) Pajala69an är ju ett begrepp uppfunnet enbart för att illustrera den norrlänska mannens självkärlek;)

Åke Forsmark sa...

Den är skitskum den där funktionen. Jag sitter just nu i Umeå men uppges enligt den där funkionen sitta i "Lidkoping, Vastra Gotaland" eller nåt sånt.