söndag, december 21, 2008

Ni kan inte lura MIG!

De senaste dagarna har jag fyllts av ett hjärtskärande begär efter ännu en hund. En mops, närmare bestämt. Jag har googlat, youtubat och fantiserat om en knubbig liten mopsvalp. Tills - INSIKTEN. Jag vet vad som pågår. Jag vet varför jag vill nypa valpen i dess knubbiga hud, dess rynkiga feja. Låter beskrivingen bekant, kanske? Jupp. BEBIS. Mopsbegäret är, vad jag tror, ett förklätt BEBISbegär. Mina äggstockar går bakom ryggen på mig och plottar ondskefullt, men jag är inte en slav under mina hormoner - ne-ej då. Den gubben går inte. I know what you're up to och aldrig att jag ger in. Min livmoder utnämns härmed till the final frontier. Min ägg kommer bara berätta ödesdigra sagor om resor som oavkortat hamnar i mina trosor, sedemera papperkorgen. Mina ägg kommer aldrig söka efter nya livsformer eller gå boldly nån jävla stans*. Basånivet.

*Det här är alltså för den oinvigde en Star Trek- referens. Jag hoppas att jag är den enda tjejen i världshistorien som hittills dragit paraleller mellan mina fortplantningsorgan och ST: TNG. *hoppashoppashoppas*

6 kommentarer:

-= Steamboat Willie =- sa...

Ehum.. jag hittar inte dem längre... men jag har läst inlägg tidigare av tjejer som gör ST-referenser till fortplantning, och områden med anknytning till fortplantning... Men dina referenser är något av det bättre jag läst i ämnet. :-)

Det var väl någon som skrev att hon inte ville att hennes ägg skulle bli "Kling-ons"... och div. andra mer eller mindre lyckade referenser.

laser sa...

En mops är väl ett aldeles utmärkt substitut för en bebis. Fast jag tror mopsar är smartare…

Elin J sa...

Willie: DANG! Här går man och inbillar sig att man är orginell=P
Men, jag nöjer mig klart med att jag var en av de bättre=)

Laser: Jo, såklart är det det, men det är principen av det. Liksom, om jag ger in för det här nu, vad är det som säger att jag om ett par år inte kommer vara stark nog att stå emot det här barnsuget som alla jävlar pratar om? Jag ser mopsbegäret som en trojansk dalahäst. En förtrupp för ngt större och mkt värre. Fast... En mops kanske tar bort alla såna begär?

Satan. I iz confused again.

micke sa...

Hamna i dina trosor? Använder du inte skydd? :S

Elin J sa...

Men självklart gör jag det, men det är så äckligt att skriva ut tamponger (see, äckligt ord!) så jag lät det vara underförstått;)

Dessutom trodde jag inte att det låg något allmännintresse i vilka sorts sanitetsprodukter jag använder=P

-= Steamboat Willie =- sa...

Självklart! Ditt nästa projekt måste ju bli ett projekt om alla dina sanitetsprodukter i närbild! Självklart är det av allmänintresse!! :-)

Nåja.. kanske inte... ehh.. jag läste just serien "Det Flödar" av Julie Doucet (fantastisk serieskapare) och... tja.. för MIN DEL så har jag redan fått min dos med kvinnliga sanitetsprodukter så det räcker året ut.