måndag, december 08, 2008

Lite off, kanske, men vadfan: Hundbajsetikett?

Jag har haft hund i princip hela mitt liv och jag vet ändå inte vad som är rätt att göra i den här frågan, men inga av de sökordskombinationer jag lyckats drömma upp har gett mig svar så det har är i princip min sista utpost. (Jag ber om ursäkt på förhand, men det känns jävligt weird att vara en sån som hänger i hundforum)

Frågan lyder: Det händer ju ibland att hundar blir lite lösa i magen, och jag är en duktig, laglydande hundägare som alltid plockar upp efter mig men eh... Hunddiarré är inte det lättaste att plocka upp. Dock ser det ju inte så jävla fräscht ut, men majoriteten av bajset absorberas ju ändå av moder natur på nåt vänster och här i Göteborg så är ju sannolikheten att det fucking regnar bort innan dagen är slut rätt så stor. Men, SKA man plocka upp hundiarrén efter sig? Eller kan man med gott samvete låta det vara? Magdalena Ribbing!! Har du hund? Hur ska jag göra? GaaaH!

4 kommentarer:

Alex sa...

har du påsar får du ju fan plocka och skrapa upp skiten... hehe men har du inte de så kan du ju göra som alla andra borsta lite snö över de... men ja visst ja ni har säkert ingen snö i göteborg. så de enda alternativet är nog att flytta.

Saturnine sa...

Hoho, jag lämnar det faktiskt. Ifall man inte kan ta med sig en snöhög på köpet, haha. Folk borde i alla fall förstå att det är rätt svårt att lyckas ta bort det helt so what the hell? Jag menar, det finns ju människor som slänger snus och fimpar överallt ;D Eller ja, katter som dumpar sig i sandlådan nedanför våran balkong. You go! ;D Haha!

Jon Gustav sa...

Så länge hunden inte kläcker bajsdiamanter så tycker jag att det okej att du lämnar det. Iofs är jag rätt liberal när det kommer till hundbajs eftersom vår hund aldrig i sitt liv gått i koppel. Urblekta bajskorvar är ju ett säkert vårtecken liksom.

Elin J sa...

Knivigt, alltså. Jag dristar mig helt enkelt til att om han gör det på öppna gatan är det bara att få upp så mkt som man mänskligt nog bara kan. Om han däremot gör det i ett dike eller i skogen... Så låter jag det vara. Yeah.