tisdag, maj 06, 2008

Big, fat afrolady says:

Innan mitt magsjukecrescendo slog till hade jag en sammanhängade bloggstatistik med 100 läsare per dag, jag hade tänkt tacka då, men som sagt, jag var helt utslagen och låg halvdöd i min egen avföring så jag sköt på det. Nu är statistiken förstörd, men jag hoppas att komma upp i samma siffror igen, för tanken på att det finns 100 personer ute i landet som faktiskt orkar engagera sig i mitt liv, mina tankar och min randomkonst värmer mitt hjärta nåt så enormt, och jag ville härmed visa min uppskattning. Tack alla. Om ni vill, får ni gärna kommentera och berätta lite om er själva, eftersom jag är fruktansvärt nyfiken på vilka ni är;).

8 kommentarer:

Jon Gustav sa...

Du behöver inte tacka! Svenska blogläsarförbundet har dig att tacka!

Jon Gustav sa...

Schysst illustration btw, inspirerad av nördserien?

Elin J sa...

Haha, nej, inspirerad av FETT. Jag ritar ju aldrig tjockisar, åsså hittade jag henne i ett skissblock, och hon var för oemotståndlig för att inte användas;)

Elina sa...

Hittade dig genom PhPh-bloggen som en vän tipsade om (hon var särskilt exalterad över de fabricerade fittljuden, vill jag minnas!), och sedan blev jag medsläpad på blokens releaseparty och insåg att du var många långa centimeter awesome! Själv pluggar jag konstiga saker (dvs keltiska språk) i Uppsala, spelar harpa och dansar egyptisk dans och är för tillfället väldigt exalterad. Här hemma hos mig delar din blogg plats med Underbara Clara, Annika Marklund, Hanna Fridén, Johnny Scharonne och Tuesdays-Janna. Helt fantastiskt! Och jag SAKNADE ditt bloggande när du var sjuk, skall jag be att få tala om. Majorsaknade. Sötnos där.

Sabina sa...

Jag läser den! Hittade den via meidi, som jag hittade för att hon kommenterade min blogg. Du är väldigt duktig, både på att skriva och på att rita.

Andreas sa...

det var ju jag som upptäckte dig först - ja, det är i alla fall vad jag kommer hävda när du blir (ännu mer) världsberömd :) När det började bli långt mellan inläggen på inkdummy-bloggen trodde jag det var för att du gett upp bloggandet. Men så läste jag din krönika i Norrans centrumbilaga och förstod att du hade en "privatblogg" som också är värd att läsa. Men jag saknar Team Skell Hell ;)

Elin J sa...

YEY! Tack alla! Fortsätt svara ffs! och Andreas, det kanske kommer ngt liknande. Kanske. Men inte i Centrum.

Minnalainen sa...

Din ramdonkonst är bäst, din blogg kräkbra! Du är en fucking bra föredöm för oss inskränkta norrlänningar att det visst går att erövra världen!

Tack och bock för en fantastisk bra blogg!

/Minnalainen