måndag, maj 26, 2008

Sieg Heil! Nu leker vi hjältar!

Lite för många av mina serietecknarvänner har hoppat på memen där man tecknar sig själv som tonåring vs. nutida form [ Li, Tanja, Stef t ex,] för att jag ska slippa undan och dessutom utmanade Stef mig! Så här kommer jag, tonåringen anno 1998 och jag i nutida form 2008. Och, jag utmanar Maie och Uvett att göra detsamma.
EDIT: Jag frågade min syster om jag avbildat migsjälv någorlunda korrekt och hon svarar:
-Joddå, fast du var uglier.

6 kommentarer:

Tanja Suhinina sa...

Det här är sjukt kul att se. Jag brukar väldigt ofta tänka på vad jag för n år sedan skulle tycka om jag såg mig nu och jag tycker det är galet intressant när andra gör motsvarande eller liknande eller så.
Hsh. Jag råkade först läsa att du skulle tatuera in en kinesisk drake i slidan. DET vore nåt.

Anonym sa...

Jag tycker också det är skitkul att läsa sådana här memes, men så fort jag tänker på hur mitt bidrag skulle se ut får jag ängst. Det får jag iofs av allt nuförtiden, lol.

Jättesnygg bild. Du ser uppnosig och väldigt fjorton ut till vänster och k-k-k-kvinnaaaaahhh till höger. <3 <3 <3

Jacob W sa...

Är man som tös 185 cm över golvet så får man väl se det som så att all växtkraft gick åt i vertikal led snarare än horisontell.

Förövrigt blir jag så oerhört kränkt av att det står "sieg heil" i inläggstiteln att jag är beredd att kampanja för att begränsa yttrandefrihet. Världen rämnar.

Elin J sa...

Jakob; Jo, man får tycka det, att det togs på höjden istället. Och ang. Sieg Heilet får jag urskulda mig med att:
1) Det är ett Socker Conny-citat
2) Jag är judinna själv (till ursprung, ej i praktiken) och tycker ändå att ovan nämnda Socker Conny-citat är så klockrent att jag smäller av. Nästan så jag tycker att Pirinen reclaimar ordet, fastän SC faktiskt tycker att Hitler var en bra snubbe. Iofs skrattar jag mig harmynt när Cartman uttalar sig antisemitiskt om Kyle också, men lite galghumor får man väl ändå kosta på sig?:)

Yvette sa...

Behold, din utmaning är besvarad, jä!

Jacob W sa...

Nu var ju jag däremot ironisk över själva grejen med att "bli kränkt" av heilande.

PS. You're not a jew. Don't be so hard on yourself.