lördag, maj 10, 2008

Torsdagens xXx-konversation

- Nej, om man skulle ta och hoppa i duschen?
- Ja, om du inte vill kolla på PORR förstås. På XTUBE, säger M roat surt.
- Haha, va? Vad menar du nu?
- Alltså, beybe. Det är liksom fine att du tittar på porr, men när du tittar på porr på sajter som jag aldrig ens hört talas om blir jag ju lite orolig.
- Vaddå, visste du inte om den?
- Nej.
- Men beybe, jag är inte inne där så mycket. Redtube laggade den dagen, that's all. Dessutom var det skiiitlängesen. Typ i måndags.
- Nej, det var det inte.
- Tisdags? Nejfan, okejdå. Onsdags var det. Höhö, ooops.

2 kommentarer:

Jacob W sa...

Hmm.. Jag förstår inte riktigt grejen... bloggens författarinna är då Orchidpussy, detta ger bilden av en dam med sån ljuvlig dalgång att det borde leda till ofrivilliga kaskader för valfri herre vid blotta åtanke om denna mynnings förmågor. Så varför denna ständiga frustration att du är tvungen att ta till med porr? Man tycker ju att din karl borde föredra att gå på a-kassa för att vara hemma hela dagarna och ge dig så du tiger? ;-p

..eller ska vi bara kalla det hela falsk marknadsföring? ;)

Elin J sa...

Ack, Jacob. Orchidpussy må vara mänsklig men innehaver även drifter som inte alltid hennes karl kan tillfredställa. Nej, inte riktigt så.

Men jag gillar nooners och har en tendens att bli superkåt vid lunchtid, då min man oftast är på jobbet, tyvärr. Jag jobbar ju mycket hemifrån, och när jag inte gör det är mina arbetspass lagda så att jag oftast har ett par timmar ledigt från lunch och framåt.

Och även om jag skulle vilja att min dalgång var så ljuvlig som du misstänker är jag rädd att at the end of the day, it's just another pussy. Som vilken annans som helst.
Men lite ensamtid är ju ett måste hsh, oavsett hur ljuvlig pussy man än må ha;)