fredag, maj 30, 2008

Girl laying down.

En liten bild, ändrad skiss från TWP som jag pillade lite med tidigare. Det var meningen att den skulle bli positiv men eh..well. Så kan det gå... Ville mest kolla att hon funkade tuschad.

4 kommentarer:

Jon Gustav sa...

Fan. Jävla. Skit. Jag vill ha din talang. Hur snygg som helst.

Robert sa...

Är inte "I try to think about [...]" från nån No Doubt-låt? Drömde för övrigt om dig i natt. Vi bodde grannar, och du var tvunget att springa ett maraton för att inte bli avrättad av maffian, men du kunde inte springa (minns inte varför, men det hade med en grön papegoja att göra), så jag var tvungen att klä ut mig till tjej och springa i ditt ställe. Det var asjobbigt, för jag har ingen kondition och jag fick skavsår av lösbrösten. Men jag räddade livet på dig iaf, så det är bäst för dig att du är tacksam :-)

Elin J sa...

Jon: Tack:)

Robert: Mycket riktigt, det är från Rock Steady och låten heter "In my head" och klart som fan att jag är tacksam. Inte kul att komma i kläm med maffian och ja, anledningen till att jag inte sprang är förmodligen för att jag är lat. Jag springer kanske 3 gånger om året. Du det, jag är sådära popsnöreslapp:P

alex sa...

fina färger :)