onsdag, maj 07, 2008

Look, people will think we spend the whole time wanking.

ÄNTLIGEN har säsong 5 av Peepshow börjat sändas och tyvärr har jag redan förstört nöjet med att se enda släppta avsnittet sekunden jag fick hem det. Nej, jag är inte en sån som kan suga på en godis i 2 timmar eller vänta med att ha den snygga, nyinköpta tröjan. Direktstimulering måste det vara, annars går jag sönder.

Jag har saknat Mark och Jez som fan, det känns lite som att jag är polare med dem [och ibland som att jag är ihop med Mark, eftersom han och M har mycket gemensamt, däribland en överdriven fascination för nazisterna och andra världskriget + att han är en gubbe i en ung mans kropp... Sexigt!] Första gången jag såg serien kom det liksom som ett slag i magen, ni vet, som första gången man såg Sex and the City, fast tvärtom. Istället för ett igenkännande och lättnad över att tjejer kunde porträtteras så i tv så kände jag istället en lättnad av Peepshow, liksom att killar kan noja över slappa kukar, ifrågasätta sin sexualitet, inse sina sexuella brister, runka till alver och bli upp över öronen inbillat förälskade på två sekunder. Och jag HOPPAS att det är så i verkligheten. Annars är det fan inte kul längre.

Häromveckan kom M oanonnserat hem runt lunch med sina kolleger, något han inte ringde och förvarnade om så när de kom in [han öppnade dörren låååångsamt] halvtjoar jag:
- Det är fan tur för er att jag var påklädd! Jag kunde ju ha tittat på porr! Eller varit naken!
- Jag vet, därför öppnade jag dörren långsamt!
Det är tragiskt för att det är sant.

Jag tror M börjar oroa sig för att jag "gnuggar" lite för mycket. Det visat sig att vi har Playboykanalen efter midnatt, och jag känner naturligtvis att det är min plikt att inspektera utbudet, well, det och...det är PORR. Man kan inte sluta titta, that would be a crime, somehow. Hsh, så fastnade jag när filmen var slut och playboychannelreklamen började rulla. Nu, det är nästan det roligaste jag har sett. Föreställ dig 12 brudar i ett rum, i sexiga underkläder som omringar en divan där den snyggaste playmaten ligger, och berättar för dig hur mycket du vill ha PBC, vilket fantastiskt utbud de har, sååååå mååånga fräscha brudar att titta på och FÖRESTÄLL er bara vad de hittar på med varandra efter filmen...Ooooo....Aaaaahh. SAMTIDIGT står resterande brudar och smeker studiointeriören som att det vore de biffigaste/ådrigaste/smaskigaste kukarna i världhistorien. HYSTERISKT! Jag kunde inte sluta titta! Varpå M säger:

- Hej Bullen. Min tjej sitter bara hemma och tittar på playboychannel. Hon pratar inte ens med mig längre och har snott mitt VISA för att kunna ha tillgång till kanalen 24 timmar om dygnet. Är jag ful? Snälla Bullen, hjälp mig.

3 kommentarer:

Robert sa...

Säsong 1-3 på väg ner nu, väntar med spänning (klart om 14 timmar...)

Meidi sa...

Hahaha, jag älskar dig! För egen del verkar El Boyfriendo mest störa sig på att jag hasplar ur mig "ska vi ha sex?" när jag typ sitter i soffan och degar, helt utan förspel/förvarning. Jag är inte direkt en född romantiker.

Elin J sa...

Meidi: Haha, I do that too! Fast fulare, jag tittar bara på honom och säger:
- Fäck?
Det har ALDRIG funkat.